امیر حسین نانکلی کل آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در آموزش و پرورش سیاسی کاری جای ندارد، اگر سیاسی کاری وارد آموزش و پرورش شود؛ چطور انتظار داریم خروجی این بخش یک نوجوان انقلابی آماده به کار شود؟
وی ادامه داد: در دیداری که نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب اسلامی داشتند، رهبری نمایندگان را از دخالت در انتصابات و امور اجرایی به صورت صریح نهی کردند و از این امر به عنوان یک آفت بزرگ نام بردند.
معاون مطالبه گری و گفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان با بیان اینکه وقتی دولت سیزدهم به روی کار آمد، بسیج دانشجویی و جنبش دانشجویی استان برای دفاع از سخنان رهبری به صورت پیش دستانه بیانیهای در این مورد تنظیم کردند و در این بیانیه بسیج دانشجویی از نمایندگان درخواست کرد که وارد مسائل اجرایی نشوند، تصریح کرد: بعد از سخنان رهبری و بیانیه بسیج دانشجویی متأسفانه در استان همدان باز شاهد اعمال نفوذ برخی از نمایندگان در انتصابات که شامل، مدیر کل، فرمانداران، معاونتهای استانداری هستیم و اعمال نظرهای جهت دار در این زمینه مشهود بود.
نانکلی کل آبادی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه بعداز این ماجرا حساسیتهای از طرف بسیج دانشجویان دانشگاه بوعلی شکل گرفت و منجر به ارائه بیانیه جدیدی خطاب به استانداری شد، اظهار کرد: تاکید براین موضوع که استانداری به صورت انقلابی و به دور از جهت گیری های حزبی وسیاسی در این انتصابات عمل کند، درخواست شد و متأسفانه شاهد دخالت نمایندگان در انتخاب فرمانداران در شهرستانها هستیم که کار را به بن بست کشیده شده است.
وی خاطرنشان کرد: همان گونه که آگاهیم بیش از دو ماه از آمدن استاندار جدید استان همدان گذشته اما بسیاری از شهرستانها هنوز فرمانداران شأن انتخاب نشده و دلیل این امر این است که در شهرستانی یک یا دو نماینده در مورد فرماندار انتخابی به توافق نرسیده است.
نانکلی کل آبادی با بیان اینکه طبق قانون اساسی نماینده مردم کار اجرایی نباید انجام دهد و حیطه کاری یک نماینده در مجلس این است که از قانون اساسی دفاع کند و بر عملکرد دولت نظارت داشته باشد، تصریح کرد: اما متأسفانه طی سالهای متمادی شاهد نمایندگان هستیم که از شأن و وظیفه اصلی خود دور شده اند و به صورت واضح میبینیم اثرگذاری یک نماینده از فرماندار و استاندار یک استان بیشتر است و بین مردم لقب پدر خوانده پیدا کرده اند و این دور از شانیت یک مجلس انقلابی است.
معاون مطالبه گری و گفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در ادامه، افزود: مجلس اسلامی ما با شعار انقلابی و شفافیت بر کارها روی کار آمده است؛ ولی متأسفانه شاهد این موضوع هستیم که در امر انتصابات دخالت دارند و روی گزینههای معرفی شده پافشاری شدید دارند.
نانکلی کل آبادی گفت: از ابتدای انقلاب شاهد بروکراسی سالم، مدیریت جهادی، انقلابی در مدیریت جهاد سازندگی که جامعه کوچکی برای انقلاب اسلامی که متصور بوده است، بوده ایم.
اجازه ورود نگاه سیاسی به آموزش و پرورش را نمیدهیم
معاون مطالبه گری وگفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان گفت: به صورت واضح میبینیم اثرگذاری یک نماینده از فرماندار و استاندار یک استان بیشتر است و بین مردم لقب پدر خوانده پیدا کرده اند و این دور از شانیت یک مجلس انقلابی است.
وی در این راستا متذکر شد: در آن زمان وقتی در قصد انتخاب مدیری برای جهاد سازندگی بودند از استاندار، نمایندگان، معتمدین، مسئولین، روحانیون و بازاریان نظرسنجی میکردند و طبق بررسیهای انجام شده غرض و هدف را مشخص کرده و گزینه نهایی را انتخاب میکردند.
نانکلی کل آبادی خاطرنشان کرد: ولی اکنون نمایندگان، گزینهای را معرفی کرده و روی گزینه معرفی شده پافشاری میکنند؛ نمایندهای که باید وقت خود را صرف نظارت اجرای صحیح قانون و دفاع از آن کند، وقت خود را صرف انتخابات و انتصابات کرده است.
معاون مطالبه گری وگفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان تاکید کرد: به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد که نگاه سیاسی در آموزش و پرورش وارد شود؛ اگر این امر صورت گرفت سد شکسته خواهد شد و شاهد ضررهای جبران ناپذیری در عرصه تربیت نسل آینده خواهیم بود.
نظر شما