۲۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۲۵

شریعتی در گفتگو با مهر:

فرسایشی شدن مذاکرات به نفع ما نیست/ باید ضرب‌الاجل مشخص کنیم

فرسایشی شدن مذاکرات به نفع ما نیست/ باید ضرب‌الاجل مشخص کنیم

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ایران باید ضرب‌الاجل و زمان مشخصی برای طرف مقابل تعیین کند تا تضمین‌های خود برای رفع تحریم‌ها را ارائه دهد در غیر این صورت فرسایشی شدن مذاکرات به نفع ما نیست.

مالک شریعتی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با اظهارات طیف غربگرای کشور درخصوص مذاکرات و تاکید آنها بر مذاکره مستقیم با آمریکا، گفت: حضور آمریکا در ادامه مسیر مذاکرات اهمیتی ندارد، آمریکا باشد یا نباشد برجام در حال بررسی است. آنچه اهمیت دارد مطالبات ایران و رفع تمام فهرست تحریم‌ها است؛ چه تحریم‌هایی که پیش از برجام مشخص شده بودند و چه آنهایی که بعد از روی کار آمدن ترامپ در مدت اخیر به کشور ما تحمیل شده‌اند.

وی اظهار کرد: نتیجه ادامه مذاکرات باید این باشد که وضعیت پولی و بانکی ایران به حالت عادی برگردد و مشکلات فروش نفت حل شود؛ البته این تغییرات باید برای همیشه و دائمی انجام شود و نباید موقتی باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر طرف مقابل بتواند چنین تضمینی بدهد، مذاکرات ادامه پیدا خواهد کرد و فایده خواهد داشت، در غیر این صورت و در شرایطی که نفعی برای ایران در ادامه نداشته باشد، این تلاش‌ها نتیجه نخواهدداد.

شریعتی با تاکید بر اینکه ایران مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهد بلکه به دنبال انتفاع ملت است، بیان کرد: اینکه آمریکا به مذاکرات برنمی‌گرد مشکل غربی‌ها است و آنها خودشان باید اختلافات خود را حل کنند.

وی با اشاره به اینکه مذاکرات نباید فرسایشی باشد، تصریح کرد: ایران باید ضرب‌الاجلی برای طرف مقابل تعیین کند و زمانی را مشخص کند که غربی‌ها و اروپایی‌ها تا تاریخ خاصی فرصت داشته باشند قول و تضمین‌های خود برای رفع تحریم‌ها را اعلام کنند؛ البته قول‌هایی که قابل راستی‌آزمایی باشد. در غیر این صورت فرسایشی شدن مذاکرات به نفع ایران نخواهد بود.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با بیان اینکه شرایط کشور رو به بهبود است، ادامه داد: اگر دائم اقتصاد خود به مذاکرات و برجام گره بزنیم، اشتباه قبل را تکرار کرده‌ایم.

شریعتی تاکید کرد: در چند ماه اخیر میزان درآمدهای ارزی تا حدی افزایش پیدا کرده است. می‌توان گفت تحریم‌های غرب اگرچه کار را برای ایران سخت‌تر کرده است اما اثر خود را تقریباً از دست داده است. در همین شرایط تحریم، واکسن وارد کردیم و واکسیناسیون عمومی انجام دادیم، همچنین فروش نفت تا حدی بهتر شده است اگرچه هنوز هم ایده‌آل نیست.

وی با اشاره به اینکه در حال خروج از شرایط بحران هستیم، گفت: ایران شرایط جدیدی را با همسایگان خود تجربه می‌کند و این نکته مثبتی برای کشور است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر همین مسیر اقتصادی را دنبال کنیم می‌توانیم نتایجی بگیریم، اظهار داشت: از طرف دیگر اگر در برجام و مذاکرات برای رفع تحریم‌ها به تعهدات خود عمل کردند ما هم به تعهدات خود برمی‌گردیم و اگر قولی هم ندادند ما نیز کار خود را پیش می‌بریم. بنابراین همانطور که پیش از این گفته شده نباید بار دیگر اقتصاد کشور را به ادامه مذاکرات و نتیجه آن گره بزنیم.

کد خبر 5396105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • غریب ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۳
      0 0
      باسلام آنچه مسلم است این است که اروپاییان بدون آمریکا آب نمی خورند پس حواس ما خیلی باید جمع باشد
    • عجله نباید کرد NL ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۳
      0 0
      فرسایشی شدن بنفع ماست. در این دوره می توانیم برنامه های خودمون رو گسترش دهیم و تمرکز بر اقتصاد مقاومتی و نیروی نظامی. بعلاوه شرایط ب آرامی بنفع ماست و کشور های بیشتر با ما نرم صحبت می کنند و برنامه ارتباطی می سازند.
    • جمشید IR ۱۸:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۳
      0 0
      آمریکا و غرب ..بسیار مشتاق است که.. اوضاع اقتصادی ایران.‌در ..شم و بلاتکلیفی..باشد..چون بلاتکلیفی...بسیار مخرب تر از ‌.تحریم هاست...