به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید عیدانی در نشست کمیته مدیریت بحران شرکت که با حضور کارشناس مدیریت بحران استانداری هرمزگان برگزار شد، افزود: از سال ۱۳۹۹ تاکنون با استفاده از بند «و» قانون بودجه و ظرفیت بهرهبرداران شن و ماسه، بیش از ۳۰ کیلومتر از رودخانههای مراکز جمعیتی هرمزگان ساماندهی و لایروبی شدند.
وی بیان داشت: در راستای پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال حضور سامانه بارشی دیگری در هفته آینده، کمیته مدیریت بحران شرکت آب منطقهای هرمزگان تشکیل شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان با اشاره به پایش سامانهها توسط مرکز رصد شرکت اظهارداشت: تقسیم کار برای مقابله و پاسخ سریع با بحران انجام شده است و اعضای تیمها و سرتیمها نیز مشخص شدهاند و به مناطق تعیین شده اعزام میشوند تا در مواقع بحران احتمالی بتوانند به سرعت وارد عمل شوند.
وی با بیان اینکه مجموعه آب منطقهای هرمزگان تمام توان خود را برای مدیریت سیلاب احتمالی آینده به کار خواهد گرفت، ابراز داشت: از تمام ظرفیتهای قانونی و تجهیزات برای ساماندهی رودخانهها و ایمنسازی مراکز جمعیتی استفاده میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان با بیان اینکه همکاری بین بخشی خوبی میان دستگاههای خدماترسان و فرمانداریها برقرار است، تصریح کرد: تیمهای مستقر در مناطق هماهنگی خوبی با فرماندارای، سپاه، بسیج و سایر نهادها دارند.
عیدانی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانیهای لازم برای افزایش آگاهی مردم مناطق مختلف در معرض سیلاب احتمالی انجام شده است.
وی ادامه داد: در سیلاب چند روز گذشته، اقدامهای خوبی برای مدیریت سیلاب در سطوح مختلف مدیریتی و کارشناسی استان هرمزگان انجام شد و این سیلاب بدن خسارت جانی مدیریت شد.
هرمزگان بیش از ۲۰ هزار کیلومتر رودخانه دارد که پنج هزار کیلومتر از آن نزدیک مراکز جمعیتی و مهم هستند.
نظر شما