به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل مکیزاده تعداد عملیاتهای جستجو و نجات دریایی درگستره آبی استان را طی بازه زمانی از ابتدای امسال تا نیمه دیماه سال جاری ۱۰۱ مورد اعلام کرد و گفت: به دلیل از سرگیری تبادلات تجاری پس از کرونا و به تبع آن افزایش ترددهای دریایی شاهد رشد ۴۷ درصدی عملیاتهای جستجو و نجات در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته میباشیم.
وی افزود: از این تعداد مأموریت به ثبت رسیده ۵۳ مورد انجام خدمات پزشکی به دریانوردان و شناورهای درحال عبور بوده که از این میزان ۴۶ دریانورد ایرانی و ۹ تبعه خارجی از این خدمات بهره منده شدهاند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۳۹ درصدی به ثبت رسیده است.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان به خدمات پزشکی ارائه شده به خدمه شناورهای متردد در پهنه خلیج فارس و دریای عمان نیز اشارهای داشت و گفت: علاوه بر ابتلاء دریانوردان به ویروس کرونا، اتفاقاتی نظیر شکستگی، جراحت، برق گرفتگی نیز به مرکز جستجو و نجات گزارش شده که با هماهنگی مجموعه ذیربط به مراکز درمانی انتقال یافتهاند.
شایان ذکر است؛ استان هرمزگان با برخورداری از ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره، علاوه بر در اختیار داشتن بیشترین مرز دریایی کشور، فعالیت در امر جستجو و نجات دریایی را از ابتدای مرز شهرستان پارسیان در خلیجفارس تا مرز دریایی بندر چابهار در دریای عمان برعهده دارد.
نظر شما