۲۲ دی ۱۴۰۰، ۸:۱۹

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

قطعی برق و سرعت کم اینترنت چالش‌های اصلی نسخه نویسی الکترونیکی

قطعی برق و سرعت کم اینترنت چالش‌های اصلی نسخه نویسی الکترونیکی

بیرجند-معاون بیمه و خدمات اداره کل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به اجرای ۱۰۰ درصدی نسخه نویسی الکترونیکی در استان، گفت: قطعی برق و سرعت کم اینترنت چالش‌های اصلی این حوزه است.

مسعود مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۰۰ درصد نسخه نویسی الکترونیکی در مراکز درمانی و مطب پزشکان طرف قرار داد استان اجرایی شده و به پزشکانی که طرف قرارداد بیمه سلامت نمی‌باشند هم یوزر و پسورد داده شده تا با استفاده از آن نسخ خود را الکترونیکی بنویسند.

وی با بیان اینکه از اول دی ماه سال جاری نوشتن نسخه کاغذی توسط پزشکان جرم محسوب می‌شود و برای ما قابل پذیرش برای پرداخت نمی‌باشد، اضافه کرد: با توجه به اینکه در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارجاع آنلاین مشکلاتی وجود دارد در این مواقع باید فرم ارجاع آفلاین توسط متخصص نوشته شود تا در کلینیک بیمارستان‌ها به صورت الکترونیکی ثبت شود.

مختاری در باره این سوال که پزشک چه زمانی می‌تواند از سوابق بیمار مطلع شود، گفت: از آن جایی که سوابق بیمار جنبه شخصی دارد همه مراکز درمانی و پزشکان به آن دسترسی ندارند.

وی ادامه داد: در صورتی که بیماری با رضایت کامل بخواهد سوابق بیماری خود را در اختیار پزشک قرار دهد با دادن کد ملی خود به پزشک اجازه می‌دهد تا از طریق سامانه بیمه سلامت ایرانیان پزشک از سوابق بیماری او مطلع شود که این کار در راستای رعایت حقوق شهروندی و تکریم بیمه شده انجام شده است.

وی با بیان اینکه سرعت کم اینترنت و قطعی برق از جمله چالش‌های اصلی نسخه نویسی الکترونیکی است که این مشکلات در همه نقاط کشور وجود دارد، تصریح کرد: اگر برق جایی یک ساعت قطع شود همه دسترسی‌ها به سامانه‌های مربوط دچار مشکل می‌شود و در شهرستان درمیان مشکل اصلی در این باره سرعت کم اینترنت است که موجب به وجود آمدن مشکلاتی می‌شود.

به گفته مختاری در ۲۰ روزی که از اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در همه نقاط کشور می‌گذرد خوشبختانه جز ۳۰ دقیقه مشکل قطعی برق که سبب به وجود آمدن مشکلاتی برای بیمه شده‌ها شود، را در خراسان جنوبی نداشته‌ایم.

وی همچنین از وجود مشکل در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظام ارجاع سطح یک از پزشک متخصص به متخصص، عمومی به عمومی و فوق تخصص به فوق تخصص خبر داد و اظهار کرد: این مشکل مربوط به بیمه سلامت نمی‌باشد و باید توسط وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بر طرف شود.

وی از بیماران خواست در هنگام مراجعه به پزشکان و دندان‌پزشکان از آنها بخواهند تا نسخه آنها را به صورت الکترونیکی در سامانه بیمه سلامت ثبت کنند تا حقوق آنها در این باره رعایت شود.

معاون بیمه سلامت خراسان جنوبی اضافه کرد: تعرفه نسخه الکترونیکی بر اساس تعرفه وزارت بهداشت به عنوان مشوقی برای نوشتن نسخه الکترونیکی از نسخه کاغذی حدود ۱۳ هزار تومان بیشتر است که انتظار داریم با توجه به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در همه نقاط کشور از اول دی ماه سال جاری، در تعرفه گذاری سال آینده که در فروردین ماه انجام می‌شود این تعرفه گذاری به سمت حمایت از مردم سوق داده شود و مابه‌التفاوت تعرفه از بیمه‌ها گرفته شود.

کد خبر 5397746

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha