به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی صبح یکشنبه در نخستین مراسم شهدای گمنام مدفن در گلزار شهدای منطقه مایان درامامزاده سید محمد این روستا، با بیان اینکه اگر امروز دلداده شهدا باشیم و در مسیر شهدا حرکت کنیم، به برکت خون آنها، پایههای اقتصادی کشورمان نیز تقویت خواهد شد، گفت: امروز هر کسی، با هر لباس و جایگاهی که دارد باید دل در گرو ولایت داشته باشد. ولایتی که بیش از ۲۰۰ هزار آلاله را تقدیم انقلاب کرده است.
وی با اشاره به حضور نوجوانان ۱۳ و ۱۴ ساله در جبهههای دوران دفاع مقدس و گذشتن از جان خود در راه خدا، گفت: تمامی مسئولان، نمایندگان مردم، وزرا و دولت مردان باید فردای قیامت پاسخگوی این شهدای ۱۳ ساله باشند که وقتی آن نوجوانان در آن روزها از همه زندگی خود گذشتند، امروز این مسئولان چه کردهاند.
وی با بیان اینکه عقل عادی بشر یارای درک مقام شهادت نیست، اظهار کرد: در صحبت و خاطره گویی از شهدا، باید گفت که آنها، افرادی بودند که بالاترین دارایی خود یعنی جانشان را در طبق اخلاص گذاشته و با خدا معامله کردند تا به رضایت پروردگار متعال برسند.
حسینی با اشاره به بیانی از سید مرتضی آوینی مبنی بر اینکه «شهدا رفتند تا بمانند و ما ماندیم تا بمیریم»، گفت: حاج قاسم سلیمانی، عزیزی که در ۱۲ سالگی از روستای قنات ملک برای کارگری به کرمان آمده و در سال ۵۶ با آغاز جریان انقلاب به قافله انقلاب اسلامی پیوست، جز اجر و مزد شهادت برایش تعیین نمیشد.
وی افزود: حاج قاسم، ۴۰ سال مجاهدت کرد و جانش را در طبق اخلاص گذاشت و در دفاع از انقلاب اسلامی، زمانی که جوان ۲۰ ساله بود، تیپ ثارالله را تشکیل داد و بعد آن تیپ را به لشکر ثارالله ارتقا داد و حدود ۸ سال آن را فرماندهی کرد. پس از دوران دفاع مقدس، روحش آرام نگرفت و از غرب کشور به شرق کشور منتقل شد و در مقابله با اشرار نیز وظیفهاش را به درستی انجام داد. حاج قاسم در سال ۷۶، با نظر مقتدای انقلاب اسلامی، به عنوان فرمانده سپاه قدس منصوب شد و بعد از طی روزهایی که همواره آرزوی شهادت داشت در ۱۳ دی ۹۸ جان به جان آفرین تسلیم کرد.
حسینی با اشاره به وصیتنامه حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: حاج قاسم در وصیتنامه خود به صراحت خطاب به پروردگارش قسم میخورد که «معبود من، عشق من و معشوق من، دوستت دارم. بارها تو را دیدم و حس کردم، نمیتوانم از تو جدا بمانم» اما درک این گفتهها و درک مقام شهادتش برای ما آسان نیست.
وی با اشاره به آیه ۱۶۹ سوره آل عمران، گفت: در این آیه آمده که «و لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ، هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شدهاند مرده مپندار بلکه زندهاند که نزد پروردگارشان روزی داده میشوند.» در واقع شهدا آگاهانه و شاهدانه از دنیا منتقل میشوند و آنها بعد از مرگشان، هنوز زنده هستند.
وی با بیان اینکه گستره برخی شهدا همچون حاج قاسم سلیمانی، یک دنیا را به لرزه درمیآورد، افزود: حاج قاسم بعد از ۴۰ سال مجاهدت در زمان شهادتش، ۲۷ میلیون دلداده به پای تابوتش گریستند. این شهید در جوار حرم امام کاظم (ع) به مقام شهادت رسید و بدنش همانند حضرت ابوالفضل عباس (ع) تکه تکه شده و سپس زائر نجف و کربلا شد. پیکر مبارک حاج قاسم در کربلای ایران و شهر قم نیز تشییع شد و ولی فقیهاش در تهران بر سر پیکیرش نماز خواند و گریست و سپس بر اساس وصیتش در جوار شهید حسین یوسف الهی به خاک سپرده شد.
نظر شما