به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دلیل این امر نیز آن است که تلگرام به هیچیک از درخواستها برای مقابله با اخبار جعلی پاسخ نداده است.
تلگرام که تیم توسعه آن در دبی مستقر است دومین پیام رسان پر مخاطب در برزیل به حساب میآید اما تاکنون هیچ دفتر نمایندگی در این کشور آمریکای جنوبی تاسیس نکرده است.
لوییس روبرتو باروسو رییس TSE از اواسط دسامبر ۲۰۲۱ میلادی خواهان ملاقات با مدیر اجرایی تلگرام و همچنین پاول دوروف (بنیانگذار پیام رسان) بوده تا درباره روشهای مقابله با گسترش اخبار جعلی مذاکره کنند.
این در حالی است که باروسو اظهار کرد: TSE از هم اکنون برای از بین بردن اخبار جعلی و گسترش نظریههای توطئه درباره قانونی بودن سیستم انتخاباتی برزیل با شبکههای اجتماعی بزرگ همکاری میکند. همچنین این سازمان هشدار داد در اوایل ماه فوریه مذاکراتی جهت اتخاذ اقداماتی برای کنترل این موارد انجام میدهد و هیچ استثنایی در خصوص پلتفرمهای فعال در برزیل قائل نخواهد شد.
این درحالی است که تلگرام به درخواستها برای اظهار نظر در این باره پاسخی نداده است.
از سوی دیگر تلگرام در آلمان بین گروههای راستگرای افراطی و افراد مخالف محدودیتهای مربوط به پاندمی کرونا بسیار محبوب شده است. در همین راستا نانسی فایزر وزیر امورخارجه آلمان اعلام کرد ممکن است تلگرام را به دلیل نقض ادامه دار قوانین این کشور مسدود کند.
نظر شما