فضل الله رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شرکت بازرگانی تفاهمنامهای با یکی از بانکها امضا کرده که در آن مبلغ ۸۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۵ درصد برای تجهیز سوخت نانواییها اختصاص داده میشود، شرکت غله، سازمان صمت و اتحادیه نیز باید همکاری کنند.
وی افزود: از هزار و ۳۰ واحد نانوایی در حوزه شهرستان کرمانشاه ۹۶ واحد روستایی است که ۵۰ واحد آن دوگانهسوز هستند و علاوه بر سوخت گاز، سوخت دوم هم میتوانند استفاده کنند، ۴۱ واحد دیگر موتور برق دارند و ۹۳۴ واحد نانوایی دیگر در حوزه شهری وجود دارند که ۳۰۵ واحد آن بر اساس آمار اولیه دوگانهسوز و دارای موتور برق هستند که این آمار ۳۴ درصد واحدهای نانوایی است و قابل قبول نیست.
فرماندار کرمانشاه تصریح کرد: ماشینآلات راهداری فرسوده است و در خیلی از محورها، ماشینآلات راهداری بعد از چند ساعت کارکردن خراب میشوند، ناوگان راهداری باید گزارش دقیق داشته باشد تا برای همه شهرستانها از محل اعتبارات سال آینده، کمکی برای رفع مشکلات اختصاص یابد.
رنجبر با اشاره به قطعی ۱۶ جایگاه سیانجی در دوم بهمنماه در کرمانشاه گفت: شرکت گاز نباید بدون هماهنگی با استانداری یا فرمانداری اقدام به قطع جایگاههای سیانجی در سطح شهر کند چرا که سوخت گاز، مورد مصرف رانندههای کمدرآمد بوده و قطع آن مشکلات زیادی در پی دارد.
وی به قطعی برخی از شبکههای آبرسانی روستایی اشاره کرد و افزود: در بحران اخیر شاهد یخزدگی شبکههای آبرسان روستایی بودهایم که در مراحل قبلی کمتر پیش آمده بود اما در این دوره خیلی از روستاها شبکه آبرسانیشان یخ زد و مردم دچار مشکل شدند این مسئله باید بررسی و حل شود.
نظر شما