۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۲۳

علوی مطرح کرد:

اختصاص سالن های ویژه نمایش کالاهای فاخر صنایع دستی

اختصاص سالن های ویژه نمایش کالاهای فاخر صنایع دستی

مدیرکل دفتر بازاریابی صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی با بیان اینکه افتخار ما نوکری هنرمندان صنایع دستی است گفت: سالن‌های ویژه ای را برای نمایش کالاهای فاخر صنایع دستی اختصاص داده ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته و سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ظهر امروز در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با حضور معاونان گردشگری و صنایع دستی و مدیران کل برگزار شد.

در این نشست حسین علوی مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری سازی صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گفت: ما سه محور حمایتی را در نمایشگاه ملی صنایع دستی که با نمایشگاه گردشگری همزمان شده، داریم. همچنین از هنرمندان استان‌های محروم حمایت خواهد شد که آن هم بابت نوکری است که ما باید برای آنها انجام دهیم.

وی گفت: ما در این دوره از نمایشگاه سالن‌های جدیدی را داریم که در آن هنرمندان دارای نشان‌های درجه یک هنری حضور خواهند داشت. این اتفاق در هیچ دوره‌ای از نمایشگاه مسبوق به سابقه نبوده است. هنرمندان ما سالن‌های خوبی را دارند که کالاهای فاخر خود را در نمایشگاه عرضه کنند. مهمترین کاری که می‌شد برای آنها کرد این بود که امکانی برای هنرمندان فراهم شود که غرفه‌های رایگان در اختیارشان قرار گیرد و تصویر واقعی هنرمندان به نمایشگاه گذاشته شود. ما مسئولیت این سالن‌ها را به خودشان واگذار کرده ایم. شورای عظیم مشورتی با حمایت آنها تشکیل می‌شود.

مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری سازی صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی افزود: ما از صدقه سری هنرمندان است که روزی می‌خوریم اما به آنها کم توجهی شده است. اما این سالن‌ها بابی است که هنرمندان دستور دهند و ما اجرا کنیم. صنایع دستی مجموعه بزرگ و توانمندی است. من معتقدم صنایع دستی مانند طلای نابی است که زیر دست و پا افتاده است اما این قابلیت را هم دارد که روی پای خود بایستد و هر حمایتی را کنار بگذارد. هنرمندان خودشان به ما می‌گویند که در حوزه صدور مجوزها و دخالت‌های دیگر نقشتان را کمرنگ کنیم و به ما واگذار کنید.

علوی ادامه داد: در کل کشور سه نمایشگاه هست که حمایت دولتی در آن دیده شده است. یکی از آنها همین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی است. ما تمام افتخارمان این است که نوکر هنرمندان باشیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه شعارها در حوزه صنایع دستی موجب بالا رفتن مطالبات خواهد شد گفت: شعار دادن هم ضرر و هم منفعت دارد. شعار بدون عمل حرف زیادی است. منفعتش هم در این است که تکلیف شما را به عنوان مطالبه گر مشخص می‌کند.

مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری سازی صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: درباره بالا رفتن توقعات مردم نیز باید گفت ما باید از بالا رفتن توقعات مردم نگران باشیم چون باید جواب بدهیم. اگر توقع آنها را بالا ببریم درباره جایگاهش مطالبه خواهد کرد. باید بتوانیم حق نوکری را برای آنها به جا بیاوریم.

کد خبر 5408684

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha