به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل فلاح در نشست بررسی عملکرد و اقدامات معاونت مالی طی چهار ماهه اخیر که با حضور شهردار تهران، معاونان و مدیران کل حوزه معاونت و اساتید دانشگاهی برگزار شد؛ با تاکید بر ارتقا نظام مالی–محاسباتی شهرداری تهران گفت: استقرار خزانه واحد در شهرداری تهران، در چارچوب دستورالعمل خزانهداری در شهرداریها میتواند سرآغاز تحول در بحث مالی شهری شهرداری تهران باشد و فرصت بهبود و اصلاح رویههای مدیریتی را بیش از پیش فراهم کند.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران پیادهسازی خزانه واحد در شهرداری تهران، را سبب یکپارچهسازی حسابهای شهرداری با هدف جلوگیری از رسوب نقدینگی، افزایش شفافیت سازمانی، برقراری انضباط مالی، بازبینی و یکپارچهسازی در سامانههای پرسنلی و حقوق و دستمزد عنوان کرد.
وی ایجاد سامانه مدیریت مطالبات و بدهی را از دیگر اولویتها و اقدامات معاونت مالی و اقتصاد شهری عنوان کرد و افزود: این سامانه سبب شناسایی و احصاء مطالبات شهرداری تهران از دولت، دستگاهها، ارگانهای نظامی و اشخاص حقوقی و حقیقی، شناسایی بدهیهای شهرداری اعم از تسهیلات بانکی، اوراق و سایر بدهیها و برنامهریزی برای پرداخت بدهیها از طریق ابزارهای مالی میشود.
فلاح با اشاره به حذف چک از سیستم مالی شهرداری تهران، بیان کرد: با این اقدام هم جعل چک از بین میرود و هم سرعت عملیات مالی و ارائه خدمات به ارباب رجوع بالا میرود و قابل ردگیری و ردیابی است. همچنین در کنار سامانه صیاد، سامانهای در حال طراحی است که حقوق و دستمزد پرسنل به صورت یکپارچه به ذینفع نهایی پرداخت شود. هوشمندسازی فرایندها در نظام مالی سیستمهای شهرداری کاملاً دستی است و ما را دچار خطا میکند و سبب شده تا آمار دقیقی از طلب پیمانکار و خودمان از سایر نهادها را نداشته باشیم.
معاون شهردار تهران، در رابطه با آمادگی بورس کالا برای عرضه املاک مازاد دولتی در قالب روشهای مختلف، گفت: آمادگی در بورس کالا برای عرضه املاک وجود دارد و این بستر در بورس کالا فراهم است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
وی با تاکید بر این نکته که این رویکرد بسیار مورد توجه شهردار تهران، قرار گرفته است، اظهار کرد: با پذیرش املاک در بورسکالا، این اطمینان حاصل میشود که فروش و واگذاری این املاک در آینده مشکلی مواجه نخواهد شد.
جواد اسلامی مدیرکل خزانه داری شهرداری تهران، در ادامه این نشست با ارائه گزارش مبسوطی از ایجاد و استقرار خزانه واحد در شهرداری تهران، افزود: در راستای تاکید معاون مالی و اقتصاد شهرداری تهران، پنج گام اساسی و راهبردی در بازه زمانی، به عنوان مهمترین اولویتهای این معاونت مطرح شد.
همچنین محمد رضا زارعلی مدیر کل امور مالی و اموال شهرداری تهران با ارائه گزارشی از اهم فعالیتهای اداره کل امور مالی و اموال گفت: مدیریت و بهینه سازی نهایی تعداد مراکز هزینه جهت تسریع در کار و افزایش شفافیت، تهیه صورتهای مالی ۹۹ اداره کل مالی و اموال شهرداری تهران، تشکیل کارگروه رؤسای حسابداری، کاهش مراکز اخذ تنخواه و.... از جمله مهمترین اقدامات این اداره کل طی ۴ ماه گذشته است.
وحید عرب مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران، نیز گزارشی از راهبری و وصول درآمدهای ۱۴۰ روزه در دوره مدیریت شهری جدید ارائه داد.
نظر شما