۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۲۰

دبیر فدراسیون ورزش‌های همگانی:

جامعه ۸۰ میلیونی مخاطب ما هستند/همکاری‌های بین بخشی از اهداف ماست

جامعه ۸۰ میلیونی مخاطب ما هستند/همکاری‌های بین بخشی از اهداف ماست

دبیر فدراسیون ورزش‌های همگانی با تشریح برنامه‌های این فدراسیون گفت: همکاری‌های بین بخشی برای پوشش اهداف فدراسیون با ارگان‌های مختلف از اهدافمان است.

محمدرضا فروحی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فعالیت‌های فدراسیون همگانی گفت: فدراسیون ورزش‌های همگانی با توجه به ساختار تشکیلاتی متشکل از انجمن - کمیته‌های متعدد و برنامه عملیاتی که برای امسال تدوین کرده بود در چهار محور اصلی فعالیت داشته است. در بخش آگاهی بخشی، دانش افزایی و امور فرهنگی پیش بینی ما در صورت اتمام کرونا و ایجاد شرایط باثبات ۱۰۹۰ دوره بود که تاکنون ۸۲۴ دوره آموزشی در سطوح مختلف سمینار، کارگاه، مربیگری و داوری و مدرسی برگزار شده است. در بین دوره‌های برگزار شده، امسال شاهد معرفی دوره‌های جدیدی همچون مربیگری کراس‌فیت، مربیگری سالمندان، مربیگری تمرینات معلق، مربیگری فیوژن فیتنس، داوری ورزش در طبیعت، داوری هوگام، داوری فیوژن فیتنس، داوری ایروبیک اسپورت بودیم.

رهبری سبک زندگی فعال برای مدیران زن

دبیر فدراسیون همگانی اظهار داشت: همچنین، دوره‌های متنوعی همچون سمپوزیوم ورزش همگانی در گام دوم انقلاب با حضور صاحبنظران این رشته برگزار شد و از سوی دیگر در راستای توانمندسازی منابع انسانی، دوره رهبری سبک زندگی فعال برای مدیران زن زیرمجموعه فدراسیون آغاز شد. در راستای ارج نهادن به بخش انتشارات فدراسیون، جشنواره نشر در ۲۵ آذر با استقبال خوب برگزار شد. یکی از رویکردهای جدید نیز ادامه برگزاری کمپین‌های آگاهی بخش بود که کمپین ایران تندرست در اواخر شهریورماه در این راستا بصورت سراسری اجرا شد.

وی افزود: در بخش فرهنگی نیز همزمان با مناسبت‌های مختلف در کشور، فدراسیون حضور پررنگ داشته است. پویش نذر خون، غبارروبی مزار شهدا و پاسداشت زحمات کادر درمان در زمره این فعالیتهاست. فعالیت‌های رسانه‌ای فدراسیون نیز با حضور ارکان در سطح ملی و سایر بخش‌ها در استان‌ها همواره در اطلاع رسانی برنامه‌های فدراسیون کوشیده‌اند.

توسعه تندرستی و نشاط جامعه

فروحی با اشاره به سایر اقدامات تاکید کرد: در بخش برگزاری رویداد و مسابقات مختلف، هدف فدراسیون محقق کردن آمار مشخصی بود که البته به دلیل کرونا، بسیاری از فعالیت‌های حضوری تحت الشعاع قرار گرفت، منتها با خلاقیت و ابتکارهای لازم، رویدادها با متدهای جدیدی برگزار شدند تا وظیفه خود را در راستای توسعه تندرستی و نشاط جامعه عملی کرده باشیم. در این راستا، انجمن ورزش‌های الکترونیک ۵۴ هزار نفر شرکت کننده در مسابقات را پوشش داد. مسابقات قهرمانی طناب زنی با حضور ۱۵۰ نفر برگزار شد. طرح ملی دوشنبه‌های پیاده روی با شرکت ۴۷۴۹ نفر از هموطنان پیاده سازی شد. در طرح استعدادیابی مینی فوتبال، از ۲۵۲۰ نفر شرکت کننده تست گرفته شد. مسابقات مینی فوتبال شهرداری‌ها با حضور ۲۸۵ نفر اجرا شد. مسابقات طناب زنی نیز به مناسبت دهه کرامت با حضور ۵۰۰ نفر برگزار شد. در طول این دهه، مسابقات روپایی نیز با مشارکت ۲۵۰ نفر اجرا شد. مسابقات یوگا با شرکت ۵ هزار یوگیست از کشور برگزار شد. لیگ تندرستی نیز امسال با حضور ۱۵۰ هزار نفر رقم خورد.

همکاری‌های بین بخشی برای پوشش اهداف فدراسیون

دبیر فدراسیون ورزش‌های همگانی تصریح داشت: همکاری‌های بین بخشی برای پوشش اهداف فدراسیون با ارگان‌های مختلف از اهداف توسعه‌ای این فدراسیون است که در این راستا دوره‌های آموزش یا رویدادهای مختلفی برگزار شده است. دوره‌های آموزشی مختلف با نیروهای مسلح، بسیج، دانشگاهی و … داشتیم همچنین رویدادهایی نیز با آتش نشانان، کارکنان دولت، شهرداری‌ها برگزار شده است.

جامعه ۸۰ میلیونی مخاطب فدراسیون همگانی

فروحی ادامه داد: مخاطب فدراسیون ورزش‌های همگانی به نسبت فدراسیون‌های دیگر تعریف و مفهوم متفاوت‌تری دارد. ما خودمان را در برابر تک تک هموطنان مسئول می‌دانیم و در این راستا جامعه ۸۰ میلیونی مخاطب این فدراسیون است که در تلاش است با برنامه ریزی های مختلف برای گروه‌های سنی و اقشار مختلف برنامه‌های متناسب ارائه دهد. به لحاظ ساختاری و گستردگی فدراسیون در سطح ملی، امکان تعریف برنامه‌های مختلف برای جمعیت‌های هدف وجود دارد ولی با توجه به منابع محدود چه از نظر مالی و چه از نظر زیرساخت و منابع انسانی محدودیت‌هایی وجود دارد که بعضاً شرایط خاص مثل کرونا یا آلودگی هوا و موارد این چنینی مزید علت می‌شود تا بین اشتیاق به خدمت، برنامه عملیاتی و دستیابی به اهداف فاصله ایجاد شود.

تدابیر لازم برای برخی از محدودیت‌ها

وی به محدودیت‌ها اشاره کرد و افزود: با تدابیر لازم برخی از محدودیت‌ها رفع شد؛ مثلاً اتخاذ روش‌های مجازی یا هیبریدی که ترکیبی از مجازی و حضوری بود یا تعریف متفاوت از نوع رویدادها باعث شد تا بتوانیم برخی از اهداف را عملیاتی کنیم. همکاری‌های بین بخشی نیز که یکی از استراتژی‌های دستیابی به اهداف بود بدلیل مشکلات خاص هر یک از این ارگان‌ها در شرایط کرونا نیز عامل دیگری بود که در دستیابی به اهداف عالیه خود کمی با مشکل روبرو شویم.

رویکرد فدراسیون تاکید بر محوریت فعالیت‌های ایمن

دبیر فدراسیون همگانی در پایان گفت: شرایطی که بیماری کرونا نه تنها در کشور ما بلکه کل جهان ایجاد کرده است شرایط کاملاً بحرانی و پیچیده‌ای بوده است. علاوه بر مشکلات خود بیماری که سلامت فردی را به خطر انداخته است، بدلیل همه گیری آن، سلامت جامعه نیز تحت الشعاع قرار گرفته و با محدودیت‌های اعمال شده برای مدیریت بحران به لحاظ تردد و بسته شدن اماکن خاص و فاصله‌های ایجاد شده، حس آرامش، نشاط و همبستگی اجتماعی تحت تأثیر قرار گرفته است. قاعدتاً رویکرد فدراسیون در این مدت، با تاکید بر محوریت فعالیت‌های ایمن، توسعه سلامت فردی و ایجاد نشاط و وفاق ملی بوده است.

کد خبر 5412460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha