۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷

در گفتگو با مهر تأکید شد؛

آزادسازی سواحل منوط به ابلاغ دادستانی است

آزادسازی سواحل منوط به ابلاغ دادستانی است

مدیر کل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضائی وزارت آموزش و پرورش گفت: در تمام مجموعه‌های آموزشی و رفاهی وزارت آموزش و پرورش حریم دریا کاملاً رعایت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر؛ ساخت و ساز در حریم دریا و حاشیه رودخانه‌ها و لزوم تخریب این بناها یکی از موضوعاتی بود که همواره در بحث حقوق عامه بدان پرداخته می‌شد؛ به تازگی حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای ریاست قوه قضائیه روز سه شنبه ۲۸ دی ماه، در جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت‌المال از لزوم تخریب مستحدثات غیرقانونی وزارت نیرو در حاشیه رود چالوس گفته و اخطار داده بود که دیگر دستگاه‌های حاکمیتی نیز باید نسبت به اعمال قانون در خصوص بناهای مربوط به خود در حاشیه رود چالوس اقدام کنند.

پس از این سخنان بود که حضرت آیت الله ابراهیم رئیسی ریاست محترم جمهور شامگاه جمعه ۸ بهمن ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گیلان با اشاره به اینکه دستگاه‌های دولتی باید تصرفات غیر قانونی سواحل را تا حد قانونی آن عقب نشینی کنند، تصریح کرد: ساحل یک حریم مشخص دارد و آزاد کردن سواحل مورد تاکید است.

رئیس جمهور تاکید کرده بود؛ اینکه دستگاه‌ها مانع استفاده مردم از ساحل شوند پذیرفتنی نیست و اگر جایی نقض قانون شده و حریم ساحل اشغال شده باید آزادسازی شود.

به دنبال این دستور صریح و قاطع، دفتر ریاست جمهور روز گذشته با صدور ابلاغیه‌ای، اعضای هیئت دولت را مکلف کرد نسبت به آزادسازی مناطق ساحلی تصرف شده توسط دستگاه‌های دولتی خود تا مرز مجاز قانونی (حداقل ۶۰ متر از ساحل) اقدام نمایند و با فوریت و ظرف حداکثر بیست روز، در خصوص کلیه تصرفاتی که در مناطق ساحلی دارند، اقدام لازم را انجام دهند و نتیجه را برای استحضار به این دفتر اعلام کنند.

آزادسازی سواحل منوط به ابلاغ دادستانی است

آیا وزارت آموزش و پرورش بنایی در مناطق ساحلی به صورت غیر مجاز ساخته است؟

وزارت آموزش و پرورش یکی از نهادهایی است که به دلیل برگزاری اردوهای دانش‌آموزی و ایجاد شرایط رفاهی برای کارمندان و دانش آموزان مدارس همواره بناهایی را در استان‌های شمالی کشور داشته است.

در همین زمینه تلاش کردیم وضعیت سازه‌های این وزارتخانه را جویا شویم. آیا وزارت آموزش و پرورش که بیشترین تعداد نیروی رسمی در مجموع کارکنان دستگاه‌های اجرایی را با میلیون‌ها دانش آموز به همراه دارد؛ بنایی غیر مجاز در سواحل شمالی کشور دارد؟

منصور اردستانی مدیر کل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضائی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آزادسازی حریم ۶۰ متری دریا گفت: در زمان ساخت اردوگاه‌های آموزشی و تفریحی وزارت آموزش و پرورش در شهرهای ساحلی غالباً حریم دریا رعایت شده است و مشکلی از بابت بنایی که در حریم دریا باشد؛ نداریم.

اردستانی با بیان اینکه در تمام مجموعه‌های آموزشی و اردوگاهی وزارت آموزش و پرورش حریم دریا کاملاً رعایت شده است؛ گفت: در استان مازندران تنها دو مجموعه آموزشی و تفریحی داریم که برای دسترسی عموم مردم به دریا و آزاد سازی ساحل آن‌ها باید اقدامات لازم صورت بگیرد. اردوگاه آموزشی رفاهی جوانه‌ها متعلق به نهضت سوادآموزی در فرح آباد یکی از این مجموعه‌هاست که اگر چه حریم ۶۰ متری دریا را رعایت کرده است؛ ولی باید در ساحل آن دسترسی لازم به مردم داده شود.

وی با بیان اینکه برای آزادسازی ساحل و هماهنگی برای این اقدام منتظر ابلاغ دادستانی هستیم؛ گفت: هنوز از طریق دادستانی ابلاغیه‌ای به ما نرسیده است. من از مسئولین استانی هم که پرسیدم به صورت کتبی هنوز دستوری ابلاغ نشده است؛ بعد از ابلاغ حتماً هماهنگی‌های لازم را انجام خواهیم داد.

اردستانی با بیان اینکه در استان گیلان فقط یک سازه وجود داشت که عقب‌رفتگی‌های لازم در آن انجام شده است؛ گفت: حتی در شهرستان رامسر با سنگ چین، اقدامات لازم برای ساحل سازی صورت گرفته است؛ تا مردم از ساحل بتوانند استفاده بهتری داشته باشند. در مجموع در تمامی سازه‌های وزارت آموزش و پرورش حریم دریا به صورت کامل رعایت شده است و تنها لازم است در چند مجموعه رفاهی، اقدامات لازم برای دسترسی عموم مردم به ساحل دریا صورت گیرد.

کد خبر 5413041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha