پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۱۵

معاون اجرایی رئیس جمهور:

موج بیداری اسلامی شعله ور می شود/تصرف سواحل قابل قبول نیست

موج بیداری اسلامی شعله ور می شود/تصرف سواحل قابل قبول نیست

رامسر- معاون اجرایی ریاست جمهوری با اظهار اینکه موج بیداری اسلامی روز به روز شعله ور می شود، آن را نتیجه و دستاورد تفکرات حضرت امام راحل دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید صولت مرتضوی بعدازظهر سه شنبه در مراسم جشن انقلاب در رامسر با اظهار اینکه دشمنان این مرز وبوم و تفکر اسلامی همواره ایجاد مزاحمت کرده‌اند، افزود: به فضل الهی موتور محرکه انقلاب پیش می‌رود و آرمان‌های انقلاب اسلامی توسط رهبر معظم انقلاب و دلدادگان آن پیر مراد همواره در دستور کار است.

وی با اشاره به شعار استقلال نظام اسلامی گفت: در جغرافیای اسلام و جهان، حس استقلال و موج بیداری اسلامی روز به روز شعله ور می‌شود و این موج از دستاوردهای تفکرات حضرت امام راحل و استقلال سیاسی و جغرافیایی حادث می‌شود.

وی با عنوان اینکه ملت ایران استقلال را برای سایر کشورها نیز به ارمغان آورده است، گفت: امروز به شکوفایی رسیدیم و مقایسه اکنون با گذشته قیاس مناسبی نیست و به عنوان نمونه در حوزه سلامت به اوج رسیدیم و در حوزه بهداشتی و درمانی، پیشرفت‌ها با قبل و یا بسیاری از کشورها قابل مقایسه نیست.

مرتضوی یادآور شد: اگر تحریم‌ها وجود نداشته باشد شهرهای بزرگ ما مقصد توریسم درمانی خواهد شد و در بخش امنیت امروز امنیت ایران اسلامی نه تنها برای ایران بلکه برای تمام مسلمانان اقتدارآفرین است.

معاون اجرایی ریاست جمهوری تصریح کرد: قدرت نرم جمهوری اسلامی توانست قدرت‌های قالب جهان را در کارزار یمن و سوریه شکست دهد و سردار دل‌ها سوریه را نجات داد و به فضل الهی در آینده‌ای نه چندان دور، نظام سلطه رخت خود را از سرزمین یمن برخواهد بست.

وی با تاکید براینکه تصرف به ساحل از سوی شخصیت‌های حقیقی و حقوقی قابل قبول نیست و باید به نفع مردم آزادسازی شود، گفت: اداراتی که می‌گویند صاحب سند هستیم نیز می گوئیم که ساحل به نفع مردم آزاد شود.

وی از بخش خصوصی نیز خواست تا به امر آزادسازی حریم ساحل کمک کنند و گفت: این امر سبب رونق اقتصادی و مشارکت بیشتر مردم می‌شود.

مرتضوی با عنوان اینکه دولت همانگونه که انحصار واکسن را شکست در حوزه اقتصاد نیز حضور رئیس جمهور در اجلاس شانگهای و معاهده اوراسیا و اکو و حضور در روسیه نشان از عزم دولت برای توسعه اقتصادی دارد، گفت: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک، پیام شکست تحریم‌ها و محاصره اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را به ملت خواهیم رساند.

کد خبر 5414459

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha