به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر عابدینی صبح پنج شنبه در جلسه رسمی اعضای شورای اسلامی استان که با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری زنجان برگزار شد، از همکاری نکردن برخی مدیران با شوراها گلایه کرد و افزود: علیرغم اینکه قانون، شوراها را از ارکان تصمیمگیری و اداره امور کشور برشمرده و همکاری با آنان را ضروری دانسته است اما برخی مدیران، بیتوجه به این موضوع هستند.
وی نبود ساختمان مناسب شورای استان را یکی دیگر از مشکلات برشمرد و تصریح کرد: ایجاد ساختمان ملت برای استقرار شورای فرادست، نمایندگان مجلس و خبرگان سالها پیش مصوب شده اما عملی نشده است.
رئیس شورای اسلامی استان زنجان در ادامه به مشکلات اعتباری شهرداریها اشاره و ابراز کرد: پروژههای نیمهتمام، نبود اعتبار کافی و درآمد پایدار، شهرداریها را با مشکل جدی مواجه کرده است.
عابدینی خاطرنشان کرد: مطالبات مردم بسیار بیشتر از اعتبارات و توان موجود است.
وی با اشاره به مشکلات مبتلابه شوراهای فرادست، گفت: باوجود گذشت ۱۰ ماه از سال، تاکنون ریالی اعتبار به شورای استان پرداخت نشده است.
نماینده ماهنشان در شورای اسلامی استان نیز در این جلسه، ایجاد سالن چند منظوره شهرداری ماهنشان، تکمیل شهرک میثم و توجه بیشتر به حوزه راهداری در ماهنشان را ضروری برشمرد.
وی با اشاره به وقوع تصادفات مکرر در این شهرستان، گفت: متاسفانه مدیریتهای ضعیف و کمبود امکانات موجب اعتراض مردم در این حوزه شده است.
نماینده شورای شهرستان طارم در شورای اسلامی استان نیز در این جلسه، مشکل راه و آب را دو مشکل عمده این منطقه برشمرد و ادامه داد: طارم آب دارد اما به درستی مدیریت نمیشود، این در حالی است که میتوان با ایجاد سدهای مخزنی و معیشتی، این مشکل را مرتفع کرد.
جواد محمدی خاطرنشان کرد: در برخی روستاهای بالادست طارم حتی آب آشامیدنی نیز وجود ندارد.
وی تامین سالن مدیریت بحران، حمایت از سرمایهگذاریها برای ایجاد درآمد پایدار در شهرداریها، تجهیز راهدارخانهها و نیز ایجاد محلی امن برای اسکان مردم در شرایط زلزله و بحران را خواستار شد.
نماینده شورای اسلامی شهر خرمدره نیز در ادامه با بیان اینکه این شهرستان سرشار از مشکلات عدیده در حوزه شهرسازی است، افزود: مهمترین مشکل ما تقسیمات کشوری است که به دلیل مصلحتاندیشی مسئولان، مردم و شهرستان را با چالش مواجه کرده است؛ چرا که نه میتوانند از امکانات و اعتبارات دولتی بهرهمند شوند و نه قادرند به طریق دیگری شهر را توسعه دهند.
اکرم مولایی، طرح تفصیلی و قولنامهای بودن ۸۰ درصد از اراضی خرمدره را مانعی بزرگ بر سر راه توسعه این شهر برشمرد و تاکید کرد: مادامی که این مشکلات مرتفع نشود، شهرداری نمیتواند به درآمد بیشتر بیندیشد و مردم نیز همواره ناراضی خواهند بود.
وی خواستار تشکیل کارگروهی ویژه برای تسریع در رفع مشکلات طرح تفصیلی و قولنامه بودن اراضی شد.
این عضو شورای اسلامی شهر خرمدره با تاکید بر ضرورت پیگیری مصوبات سفر رئیسجمهوری به استان، اظهار کرد: یکی از نیازهای شهر خرمدره، احداث میدان ورودی از سمت زنجان است که علیرغم صدور مجوزها، بلاتکلیف مانده است.
وی همچنین خواستار نظارتهای عمرانی و فنی بر پروژههای عمرانی شهرستانها شد و عنوان کرد: متاسفانه نظارتها بازدارندگی لازم را نداشته و پس از صرف هزینههای گزاف و بهرهبرداری از پروژه، ایرادات آن نمایان میشود.
مولایی با بیان اینکه خرمدره ۴۰۰ کوچه خاکی دارد، خاطرنشان کرد: با اعتباراتی که به بخش بافتهای فرسوده تعلق گرفته است، بسیار محدود و تنها بخش ناچیزی از مناطق شهرستان را در برگرفته، در حالی که در مناطقی از بافتهای جدید ما با مشکلات بسیاری مواجه هستیم که عموماً اقشار ضعیف در آن سکونت دارند و به لحاظ رونق و توسعه مغفول مانده است.
نماینده شهرستان ابهر نیز حمایت از تکمیل فرهنگسرای هیدج و تسهیلگری در تامین زیرساختهای مسکن ملی را خواستار شد.
به گفته سید امین حسینی در صورت تامین زیرساختها، مسکن ملی به زودی تحویل داده میشود.
نظر شما