اسماعیل حسین زهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: وضعیت راههای مواصلاتی در استان سیستان و بلوچستان مطلوب نیست و بسیاری از پروژهها به دلیل کمبود اعتبار روند کندی را سپری میکنند.
وی به کمبود ماشین آلات راهداری در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: با توجه به وسعت زیاد استان و کمبود ماشین آلات ادارات تابعه سازمان راهداری جهت خدمات دهی مناسب نیاز به امکانات و ماشین آلات مجهز داریم.
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: بخشی از محور مواصلاتی دومک به چاه احمد (شهرستان زاهدان) به صورت مشارکتی توسط ساکنین منطقه احداث شده است که هم اکنون در معرض تخریب و مستهلک شدن قرار دارد.
وی تصریح کرد: محور مواصلاتی خاش به پشتکوه و محور مواصلاتی خاش به تمندان نیاز به روکش آسفالت دارد و ۱۰ هزار تن قیر، جهت اسفالت پروژههای فوق الذکر، نیاز است.
نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان و بخشهای کورین و نصرت آباد در مجلس گفت: افزایش سهمیه قیر به پروژههای روکش آسفالت بالاخص محورهای زاهدان خاش و خاش سراوان به میزان حداقل ۵۰۰۰ تن ضروری است.
وی افزود: هزینه بازسازی ماشین آلات برای بهبود عملکرد از طریق تخصیص اعتبارات جدید باید تأمین شود همچنین در حال رایزنی برای صدور مجوز خرید ۴ دستگاه لودر هستیم.
حسین زهی تصریح کرد: افزایش اعتبار برای ایمن سازی محورهای مواصلاتی با توجه به افزایش بی سابقه تصادفات جادهای به وزیر راه پیشنهاد شده است که امیدواریم موافقت شود.
نظر شما