۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۲۷

در نشست خبری مطرح شد:

شرکت بیش از چهار هزار نفر در چهاردهمین جشنواره قرآن المصطفی

شرکت بیش از چهار هزار نفر  در چهاردهمین جشنواره قرآن المصطفی

نشست خبری چهاردهمین جشنواره قرآن و حدیث خانواده‌های طلاب جامعةالمصطفی با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلی شمسی پور، معاون امور خانواده مرکز امور طلاب و خانواده‌های جامعه المصطفی، در نشست خبری چهاردهمین جشنواره قرآن و حدیث خانواده‌های طلاب المصطفی، ضمن تبریک ایام مبارک رجب و گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، تصریح کرد: همه تلاش‌ها و فعالیت‌هایی که در مسیر معارف ناب الهی انجام می‌شود، نتیجه مجاهدت‌های امام خمینی (قدس سره) و شعاع انوار دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی است.

وی به مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره قرآنی و حدیثی خانواده‌های طلاب جامعه المصطفی اشاره کرد و با بیان اینکه این مهم با همکاری مرکز خدمات حوزه‌های علمیه پیگیری می‌شود، اظهار داشت: مرکز امور طلاب و خانواده‌های جامعه المصطفی، متولی برگزاری بخش بین الملل و خانواده اعم از همسران و فرزندان جامعه المصطفی است.

حجت الاسلام شمسی پور به گستره فعالیت خانواده طلاب جامعه المصطفی و اقدامات فرهنگی، قرآنی و حدیثی این عزیزان اشاره کرد و اذعان داشت: در مراسم اختتامیه، به دلیل شرایط دوران کرونا، از میان ۴۰۹۴ نفر شرکت کننده در جشنواره، تنها تعدادی از برگزیدگان به صورت محدود در این جشنواره حضور خواهند داشت.

وی، با بیان اینکه این جشنواره صرفاً در مجموعه‌های داخل کشور جامعه المصطفی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: چهاردهمین جشنواره قرآن و حدیث خانواده، در سطوح مختلف سنی شامل نونهال، پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم و بالاتر و همسران برگزار شده و ۶۴ ملیت جهان، حضور متنوعی رقم زده است.

حجت الاسلام شمسی پور به رشته‌های مختلف این دوره از جشنواره قرآن و حدیث خانواده‌های طلاب جامعه المصطفی اشاره کرد و یادآور شد: «اذان»، «تفسیر قرآن کریم»، «تواشیح»، «حفظ سور منتخب»، «حفظ ۳۰ جز قرآن کریم»، بخش «دعاخوانی»، «قرائت آزاد» «ترتیل»، «نقاشی» و «همخوانی»، رشته‌های متنوع این دوره از جشنواره را شامل می‌شود.

سخنران نشست افزایش چشمگیر تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات را از ویژگی‌های بارز چهاردهمین جشنواره دانست و اذعان داشت: با توجه به اهمیت برنامه‌های قرآنی و به کارگیری اقدامات عملیاتی و همیاری و همکاری همه بخش‌ها، از ۲۸۴۵ نفر شرکت کننده در سال گذشته، امسال به ۴۰۹۴ نفر شرکت کننده نائل آمده‌ایم.

معاون امور خانواده مرکز امور طلاب و خانواده‌های جامعه المصطفی، با بیان اینکه آراستگی خانواده المصطفائیان به آموزه‌های قرآنی، تأثیر بسزایی در گسترش معارف قرآنی در عالم خواهد داشت، یادآور شد: همه فعالیت چهاردهمین جشنواره قرآن و حدیث جامعه المصطفی در قالب ۵۷ رشته مقطع ترسیم و برگزار شده است.

حجت الاسلام شمسی پور، در بخش پایانی سخنان خود، تربیت مربی قرآن کریم و برپایی دوره‌های مختلف در قالب‌های متنوع را از رویکردهای جدید مرکز امور طلاب و خانواده‌های جامعه المصطفی توصیف کرد و اظهار داشت: دیدارهای قرآنی از خانواده‌های جامعه المصطفی پیگیری می‌شود و ضمن تقویت بنیه‌های تجوید، روخوانی و روان خوانی قرآن کریم در میان خانواده المصطفائیان، توسعه مراکز قرآنی در عرصه بین الملل، یکی از رویکردهای مرکز امور طلاب و خانواده‌ها به شمار می‌رود.

حجت الاسلام سیدحمید فقیهی، مدیرکل فرهنگی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه نیز در ادامه این نشست، تلاقی اختتامیه این مسابقات را با دهه فجر، به فال نیک گرفت و با بیان اینکه تشکیل نظام جمهوری اسلامی با هدف احیای تمدن نوین اسلامی صورت گرفته است، اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی، نرم افزار رسیدن به تمدن و احیای تمدن نوین اسلامی است؛ طلاب، کارشناسان دین و الگوهای پیشران در تبیین و ارائه سبک زندگی اسلامی هستند.

وی، با بیان اینکه طلاب و روحانیون به عنوان گروه مرجع، اندیشمند، نخبه و فرهیخته، با الگوبرداری از معارف قرآنی در زندگی، امکان سرایت اندیشه قرآنی به قشرهای دیگر جامعه را خواهند داشت، یادآور شد: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، قرآن کریم را معجزه اسلام، راهنمای بشریت و نقطه اتحاد مسلمانان می‌داند و به آن توجه ویژه دارد و نهادینه سازی آموزه‌های قرآنی را در خانواده طلاب غیرایرانی لازم و ضروری بر می‌شمرد.

مدیرکل فرهنگی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه افزود: طلاب غیرایرانی و خانواده این عزیزان سفیران بومی معارف ناب الهی در سراسر جهان و مهم‌ترین جامعه هدف در برنامه ریزی‌های فرهنگی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به شمار می‌روند.

وی فعالیت‌های فرهنگی همسران و خانواده طلاب را در میان بانوان و جوانان بسیار اثربخش توصیف کرد و اذعان داشت: امیدواریم با تقویت همکاری‌های بین سازمانی و رونق آن در مسیر هم افزایی‌ها، بتوانیم برای سال آینده، جشنواره پیش رو را در قالب‌های متنوع آموزشی، هنری، مسابقات و… برگزار نمائیم.

حجت الاسلام فقیهی، در بخش پایانی سخنان خود، اظهار داشت: بیش از ۲۲ هزار نفر از خانواده طلاب ایرانی و غیرایرانی در قالب مدارس دینی اهل سنت، حوزه‌های علمیه خواهران و برادران و نیز جامعةالمصطفی در جشنواره قرآنی و حدیثی سال جاری مشارکت نموده‌اند.

کد خبر 5420180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha