به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پور رجبی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب به تشریح جزئیات به آب اندازی این چهار شناور پرداخت و اظهار داشت: شناور تجسس و نجات ناجی ۳ بعد از اتمام تعمیرات اساسی به دست متخصصان داخلی از جمله بدنه زیر آبی، بهینه سازی سیستم رانش واتر جت و دریافت تاییدیه گواهینامههای ایمنی مؤسسه رده بندی، همزمان با این ایام خجسته به چرخه فعالیت بازگشت.
وی طول شناور ناجی ۳ را حدود ۲۰ متر با عرض چهار متر و آبخور حدود یک متر عنوان کرد و افزود: مأموریت اصلی این شناور تندرو نجات افراد مصدوم و سانحه دیده در دریا است.
معاون فنی و نگهداری بنادر و دریانوردی هرمزگان، طول شناور راهنمابر هادی ۲ حدود ۱۷ متربا ۴ متر و نیم عرض و آبخور یک متر و ۲۵ سانتیمترعلام و مأموریت آن را انتقال راهنما به کشتیهای ورودی جهت حفظ پهلوگیری ایمن به اسکلهها برشمرد و خاطر نشان کرد: این شناور نیز پس از اتمام تعمیرات زیر آبی و اساسی و دریافت تاییدیه کارشناسان مؤسسه رده بندی به آب اندازی شد.
این مقام مسئول، (داکینگ) از آبگیری شناور راهنمابر هادی ۴ را از دیگر اقدامات صورت گرفته دردهه مبارک فجر عنوان کرد و گفت: انجام بازدیدهای زیر آبی و بررسی عملکرد سیستم رانش شناوراقداماتی است که بر روی این شناور انجام میگیرد.
پوررجبی درباره داکینگ شناور تجسس و نجات ناجی ۱۹ با ۲۰ متر طول، ۴ متر عرض و یک متر آبخور نیز گفت: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر عملیات از آب گیری برای خزه تراشی و رنگ آمیزی بدنه زیر آبی شناور یاد شده نیز به جهت حفظ سرعت شناور در ایام تعطیلات پیش رو برای امداد رسانی سریع به شناورهای مضطر در دریا، آغاز شد.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان انجام این اقدامات فنی در ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را تنها بخش از توانمندی متخصصان بومی استان و اثبات باورمندی آنان در تعمیرگاه دریایی بندر شهید رجایی دانست.
نظر شما