۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۵۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد؛

انجام یک میلیون اعمال جراحی بزرگ در سال ۱۴۰۰

انجام یک میلیون اعمال جراحی بزرگ در سال ۱۴۰۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از انجام یک میلیون اعمال جراحی بزرگ در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در حاشیه بازدید وزیر بهداشت از نمایشگاه سرو سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: در این نمایشگاه با نگاهی تطبیقی دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه‌های درمانی، بهداشتی، آموزشی و توسعه‌ای به نمایش گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه ارزیابی دستاوردهای دانشگاه طی مقایسه‌ای (قبل و بعد از انقلاب اسلامی) در این نمایشگاه مورد توجه بوده است افزود: تمامی تصاویر حاوی شاخص‌هایی است که از بعد از انقلاب با مشارکت اساتید دانشگاه به بالاترین سطح خود رسیده است.

زالی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت تبیین دستاورهای انقلاب خصوصاً در حوزه بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی به عنوان پیش‌قراولان خدمت رسانی در عرصه سلامت می‌توانند از مهمترین مراکز پیشرفت و توسعه یافتگی کشور بعد از انقلاب باشند.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال حاضر جمعیتی بالغ بر ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از مردم استان تهران را تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار داده است.

زالی به زیرساخت‌های اصلی دانشگاه اشاره کرد و افزود: ۸۷ مرکز جامع سلامت شهری، ۲۶۱ پایگاه سلامت و ۱۲۰ خانه بهداشت در حوزه تحت پوشش دانشگاه گوشه‌ای از زیرساخت‌های بهداشتی است که بعد از انقلاب ایجاد شده است.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تخت‌های بیمارستانی دانشگاه بعد از انقلاب اسلامی به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه شده است، گفت: بالغ بر ۴ هزار تخت بستری در اختیار دانشگاه است که در سال آینده این عدد افزایش خواهد یافت.

زالی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با در اختیار داشتن ۲۰۰ شرکت دانش بنیان ۱۵۴ محصول تجاری را در عرصه سلامت تولید می‌کند، گفت: حدود ۶۰ درصد این محصولات به اشکال مختلف در ابعاد صنعتی، نیمه صنعتی و تجاری به محصول تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تا به امروز تنها یک میلیون اعمال جراحی بزرگ در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است.

به گفته زالی، صرف نظر از خدماتی که در پاندمی کرونا به بیماران داده شده است، ۲۵۶ هزار بیمار در قالب بستری (غیر کرونایی) در بیمارستان‌های تابعه تحت درمان قرار گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: قریب به یک میلیون و ۱۰۰ هزار خدمت از ابتدای سال جاری فقط در حوزه اورژانس در دانشگاه به مراجعان داده شده است.

زالی افزود: ۹۰۰ هزار خدمت درمانگاهی در سال ۱۴۰۰ توسط مراکز ۲۰ گانه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ارائه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: در رتبه بندی لایدن که یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی دنیاست ۵۶ پله ارتقا داشته‌ایم و برای اولین بار در این نظام رتبه بندی به شاخص عددی پایین‌تر از ۵۰۰ دست یافته‌ایم، در نظام‌های رتبه بندی شانگهای و وبومتریکس نیز جایگاه دانشگاه ممتاز است.

وی، دانشگاه‌ها را مراکز تولید علم توصیف کرد و افزود: برای افزایش تولیدات علمی باید به دانشگاه‌ها اعتماد بیشتری شود و استقلال دانشگاه‌ها در قوانین بالادستی دیده شود، هچنین امکان اجرای اختیارات در نظام‌های مدیریتی در دانشگاه‌ها ایجاد شود.

زالی با بیان اینکه توسعه علمی از دالان دانشگاه‌ها می‌گذرد تاکید کرد: برای دستیابی به جایگاه ممتاز علمی در منطقه، طبیعتاً دانشگاه‌ها مورد توجه هستند بنابراین هر گونه حمایت از دانشگاه‌ها سرمایه گذاری تلقی می‌شود.

وی از کاهش درآمدهای اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پی شیوع کرونا خبر داد و گفت: طبیعتاً جبران خدمات سفیدپوشان عرصه سلامت از جمله مطالبات تمامی دانشگاه‌ها است و امیدواریم تا پایان سال بخشی از این مطالبات محقق شود.

کد خبر 5421471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ایرانی IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۱
      0 0
      یک میلیون جراحی منطقی نیست.یعنی در کمتر از یک سال از هر 7 نفر یک نفر عمل جراحی بزرگ داشته !!!!!بعد خدمت درمانگاهی 900 هزار بوده ولی عمل یک میلیون!!!