آرش طاوسی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برای حفظ بازار و آرامشبخشی بازار مصرف محصولات کشاورزی و کالاهای تنظیم بازاری به صورت کشوری سامانهای با عنوان «بازرگام» راه اندازی شده است، اظهار کرد: در این راستا استانهای مختلفی وارد کار شده و از طریق این سامانه آرامش را به بازار خود بازگردانده اند.
وی با اشاره به اینکه در این سامانه به جز کلانشهرها، شهرها و استانهایی چون کاشان، بجنورد، یاسوج، شهرکرد، گرگان و رشت نیز فعال هستند اما نامی از همدان وجود ندارد، گفت: این سامانه توزیع اینترنتی علاوه بر توزیع کالاهای اساسی توزیع انواع میوه، مرغ، تخم مرغ، برنج و رونق را نیز به صورت هوشمند به انجام میرساند و این روزها با توجه به شرایط شیوع کرونا و نیاز به توزیع کالاهای تنظیم بازاری، جای آن در همدان خالی است.
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان همدان تصریح کرد: به منظور جلوگیری از ترددهای مردم برای تهیه اقلام مصرفی و صرفه جویی در هزینهها و وقت شهروندان، فروش محصولات کشاورزی با قیمت مناسب همراه با کالاهای اساسی با نرخ دولتی در درب منازل باید یکی از اولویتهای مسئولین استان همدان باشد.
طاوسی در خصوص وضعیت همدان در این زمینه تصریح کرد: هم اکنون، مسئولین مربوطه در همدان، سامانه کالارسان را برای این امر در نظر گرفتهاند، این درحالی است که سامانه بازرگام از سوی دولت سیزدهم به صورت کشوری با قیمت گذاری دستوری کالاها فعالیت خود را آغاز کرده، نظارت بر آن مناسب و توزیع کالاهای تنظیم بازاری متنوع در آن انجام میشود.
وی ادامه داد: سامانه کالارسان من تاکنون نتوانسته جایگزین مناسبی برای سامانه بازرگام باشد؛ بدین ترتیب بهتر است با توجه به ظرفیت بالای بازرگام، این سامانه در همدان فعال شود چراکه استفاده مردم از این سامانه به دلیل آشنایی بیشتر مردم، به مراتب گستردهتر خواهد بود.
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان همدان خاطرنشان کرد: امیدواریم در استان همدان نیز مانند بسیاری از استانهای دیگر شاهد راه اندازی سامانه «بازرگام» باشیم، میتوان در کنار این سامانه، بخشی از کالاهای تنظیم بازاری را نیز به سامانه کالارسان من سپرد تا شبکه توزیع فعالتر در همدان پیش رفته و شهروندان و مصرف کنندگان از خدمات مناسب مربوطه بهره مند و دست دلالان از شبکه توزیع قطع شود.
نظر شما