به گزارش خبرنگار مهر، محمد شجاعان در مراسم راه اندازی مرکز نیکوکاری نهال امید در دانشگاه فرهنگیان یزد با تشریح فعالیت های مراکز نیکوکاری و پهنه فعالیت آنان، افتتاح این مرکز را اقدامی پسندیده خواند و اظهار داشت: ظرفیت های زیادی برای خدمت رسانی در قالب مرکز نیکوکاری وجود دارد که هرکدام می تواند منشاء خدمتی صادقانه باشد.
وی یادآور شد: در ۹ ماهه نخست امسال مراکز نیکوکاری سطح استان با همراهی و مشارکت خیران بیش از ۸۷ میلیارد تومان در زمینه های جهیزیه و ازدواج، بهداشت و درمان، مسکن و ساختمان، اکرام ایتام و محسنین، اشتغال و کارآفرینی، معیشت و فرهنگی و آموزش در قالب کمک های نقدی، غیر نقدی و خدمات به نیازمندان کمک کرده اند.
منصور دهقان منشادی، مدیر استانی دانشگاه فرهنگیان یزد نیز در این مراسم با اشاره به اهداف مرکز نیکوکاری بیان کرد: امیدواریم تا در آینده برکات افتتاح این مرکز، عاید جامعه تعلیم و تربیت شود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه فرهنگیان نیز در این مراسم اظهار داشت: هر علم و عملی جز علم و سیره اهل بیت علیهم السلام، هرچند ظاهر آن زیبا و رنگین باشد، به منزله آب شور است و هر چه انسان بیاشامد نه تنها تشنگی او برطرف نمی شود و هیچ فایده ای ندارد؛ بلکه انسان را به هلاکت می رساند.
محمدحسن تولائی با اشاره به آیه وَأَنفِقُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ وَلاَ تُلْقُواْ بِأَیْدِیکُمْ إِلَی التَّهْلُکَةِ وَأَحْسِنُوَاْ إِنَّ اللّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنِینَ گفت: ترک انفاق به نوعی خود را به دست خود، به هلاکت انداختن است و این آیه بیانگر این حقیقت اجتماعی است که انفاق به طور کلی سبب نجات جامعه ها از مفاسد است؛ زیرا هرگاه مسئله انفاق به فراموشی سپرده و ثروتها در دست گروهی معدود جمع شود و در برابر آنها اکثریتی محروم و بینوا وجود داشته باشد، هرگز آن جامعه به سعادت واقعی نخواهد رسید.
وی با برشمردن برخی از فعالیت های مرکز نیکوکاری و اهداف تاسیس این مرکز، اظهار امیدواری کرد: با یاری خدا و کمک مسئولان و همراهی خیرین دانشگاهی و غیر دانشگاهی شاهد فعالیت های از جنس تعلیم و تربیت باشیم.
نظر شما