۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۱۲

مدیرکل زندان‌های لرستان مطرح کرد؛

بهره گیری از مفاهیم نهج البلاغه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

بهره گیری از مفاهیم نهج البلاغه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

خرم‌آباد- مدیرکل زندان‌های لرستان با تاکید بر لزوم بهره گیری از مفاهیم نهج البلاغه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، از برپایی پویش حفظ و تفهیم کلام امیرمومنان علی(ع) در زندان‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جشن میلاد ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) در اردوگاه حرفه آموزی خرم آباد با حضور عبدالمجید کشوری مدیرکل زندان‌های لرستان، کارکنان و زندانیان اردوگاه حرفه آموزی و کار درمانی خرم آباد برگزار شد.

مدیرکل زندان‌های لرستان در این مراسم با تاکید بر تأثیرات مهم نهج البلاغه در زندگی فردی و اجتماعی و برپایی پویش حفظ و تفهیم کلام امیرمومنان علی (ع) در زندان‌های لرستان که نسخه به روز انسان سازی در تمامی زمینه‌ها است، بیان کرد: مسیر روشن زندگی با نگاه ویژه به کلام حضرت علی (ع) میسر می‌شود.

عبدالمجید کشوری با بیان اینکه در نامه ۵۳ عهدنامه مکتوب خطاب به مالک اشتر نخعی او را به تقوای الهی، مقدم داشتن طاعت خدا و پیروی آنچه را که خداوند در کتابش از واجبات و سنّت های خود امر فرموده فرمان می‌دهد، تصریح کرد: امیر مؤمنان در تمامی امور بین مردم و حکومت مالک را به اطلاعت از خداوند دعوت کرده است.

وی یادآور شد: با بکار گیری از کتاب ارزشمند نهج البلاغه است که می‌توان چرخه اصلاح و تربیت زندان‌ها را حفظ کرد.

مدیر کل زندان‌های لرستان با اشاره به استفاده ابزاری از دین و هجمه وسیع رسانه‌های بیگانه و دشمنان اسلام بر تفکر مردم کشورهای اسلامی به ویژه شیعیان اظهار داشت: با مطالعه دقیق و مستمر می‌توان نسبت به جهان پیرامون آگاهی پیدا کرد و درست تصمیم گرفت در نتیجه رواج اسلام ستیزی در بین مردم از ناآگاهی و عدم مطالعه است.

کشوری ادامه داد: باتوجه به اینکه امروزه تمامی سنین از فضای مجازی استفاده می‌کنند و اگر اطلاعات درستی از دین نباشد، فضای مجازی به سادگی می‌تواند سارق شریعت در وجود افراد باشد.

وی ادامه داد: گروه‌های تبهکار، گروهک‌های معاندین نظام و متجاوزین به مردم که سلاح بر دست می‌گیرند و ناجوان مردانه مردم را در کف خیابان‌ها به قتل می‌رسانند و در نهایت تبدیل به مفسد فی العرض می‌شوند مصداق بارز ناآگاهی نسبت به دین مبین اسلام و تشیع است.

مدیرکل زندان‌های لرستان افزود: بنابراین باید از کتب مقدس اسلامی به ویژه قرآن و نهج البلاغه در نظام اداری، اجتماع، مدیریت خانواده، همسر داری و کاهش آسیب‌های اجتماعی به عنوان دو سند ارزشمند دین اسلام درون جامعه بخوبی بهره برد.

کد خبر 5425727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha