پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۱۴

با مشارکت خیرین و راه‌اندازی پویش مهربانی در منطقه ۱۳؛

۱۱۰ ویلچر به معلولان در تهران و مناطق محروم اهدا می‌شود

۱۱۰ ویلچر به معلولان در تهران و مناطق محروم اهدا می‌شود

شهردار منطقه ۱۳ از اجرای پویش اهدای ۱۱۰ ویلچر به افراد دارای معلولیت شهر تهران و مناطق محروم کشور خبر داد و گفت: این پویش همزمان با میلاد حضرت علی (ع) آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی علی‌احمدی از اجرای پویش اهدای ۱۱۰ ویلچر به افراد دارای معلولیت شهر تهران و مناطق محروم کشور خبر داد و گفت: به‌منظور ارائه خدمات اجتماعی و تأمین اقلام کمک توانبخشی به نیازمندان دارای معلولیت، پویش اهدای ۱۱۰ ویلچر به افراد دارای معلولیت شهر تهران و مناطق محروم به ابتکار اداره سلامت منطقه ۱۳ راه‌اندازی شد.

شهردار منطقه ۱۳ با بیان اینکه، این پویش همزمان با میلاد حضرت علی (ع) در سال جاری آغاز و تا میلاد این امام همام در سال آینده ادامه می‌یابد، افزود: این اقدام با استفاده از ظرفیت و تعامل خیرین منطقه ۱۳ انجام شده است.

وی اظهار کرد: در نظر داریم، با شناسایی افراد نیازمند دارای معلولیت در شهر تهران و مناطق محروم کشور و بررسی درخواست آن‌ها، تعداد ۱۱۰ دستگاه ویلچر به افراد واجد شرایط اهدا کنیم. شهروندان در صورت نیاز و برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۲۱۹۶۰۳۹۵۵۰ اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۳ تماس بگیرند و درخواست خود را ثبت کنند.

کد خبر 5426329

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha