صادق ایرانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حضرت زینب (س) پرورش یافته دامن وحی بوده به صورتی که پیامبر اکرم (ص) خود نام مبارک ایشان را انتخاب کرده و بعد از آن با راهنماییهای امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) بزرگ شدند.
وی افزود: حضرت زینب (س) در کربلا به خوبی ورود کرده و با وجود مصیبتهای وارده شده روحیه خود را از دست نداده و به خوبی اسرا را مدیریت کردند به صورتی که باعث سرافکندگی دشمنان اهل بیت (ع) و ماندگاری قیام عاشورا شدند.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی (ره) تصریح کرد: حضرت زینب (س) در شبی که حادثه عاشورا رخ داد نماز شب خویش را ترک نکرده به نحوی که امام سجاد (ع) نقل میکنند در اوج مصیبت عمه ام حضرت زینب (س) را دیدم که نماز شب میخواند.
ایرانی گفت: عظمت حضرت زینب (س) به حدی بالا بود که امام حسین (ع) در لحظات پایانی عمر خویش خطاب به حضرت زینب فرموند مرا در نماز شب فراموش نکن و این نشان دهندهی این است که روح عبادی و ملکوتی بسیار قوی داشتهاند.
وی خاطر نشان کرد: به گونهای حجاب خود را رعایت میکردند هنگامی که به زیارت قبر حضرت رسول (ص) میرفتند، امام علی (ع)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) ایشان را احاطه کرده و در شب به زیارت میرفتند.
ایرانی بیان کرد: هنگامی که امیرالمومنین (ع) مقر حکومتیاش کوفه بود حضرت زینب (س) معلم و مفسر قرآن بوده و شیوه تربیتی خویش را بیشتر بر محور قرآن قرار داده بودند.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی (ره) گفت: تمام زندگی اولیای خدا درس آموز بوده و در سیره حضرت زینب (س) میتوان به حمایت تمام از امام زمان خویش اشاره کرد و زمانی که امام حسین (ع) به شهادت رسید حضرت زینب (س) به قتلگاه رفته ولی امام حسین (ع) در لحظات آخر به خواهر خویش میفرمایند به خیمه برگرد و ایشان از امام خویش تبعیت کرده و به خیمه خود برمیگردد.
وی افزود: تبعیت و فدا شدن برای امام زمان خویش از جنبههای شخصیتی این بانوی بزرگوار بوده و باید از سیره ایشان درس گرفته و تا حد جان از امام زمان خویش و رهبر و مقتدای خود حمایت کنیم.
نظر شما