بختیار خلیقی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: استان کردستان به دلیل شرایط ویژه مرزی و داشتن بازارچههای رسمی ظرفیت بزرگی را برای تبدیل شدن به یک استان تجاری دارد.
وی افزود: در بخش تجارت ۸۵ هزار واحد صنفی، ۹۰ هزار بافنده فرش دستباف، ۹۴ هزار کارت بازرگانی مرزنشینی و ۵۲۰ تاجر و بازرگان فعال فعالیت دارند که در مجموع ۱۷۵ هزار نفر را شامل میشود.
خلیقی اظهار داشت: در استان کردستان ۹۶۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری وجود دارد که ۵۸۷ واحد آن فعال بوده و بیش از چهار هزار و ۳۰۰ نفر در این واحدهای صنعتی به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.
وی ارزش افزوده بخش صنعت در استان را سالانه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با فعال کردن ۲۰۰ واحد نیمه فعال و ۱۷۸ واحد راکد شاهد جهش بسیار خوبی در حوزه اشتغال و درآمد عمومی استان خواهیم بود.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان از وجود ۳۳۷ واحد معدنی در استان خبر داد و گفت: هم اکنون ۱۷۸ واحد معدنی در استان فعال بوده و برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال زایی مستقیم کرده اند.
خلیقی افزود: کردستان یکی از استانهای معدنی کشور بوده و با برنامه ریزی و جذب سرمایه گذاری میتوانیم علاوه بر افزایش اشتغال در این بخش به ارتقای اقتصاد عمومی استان نیز کمک شایان توجهی کنیم.
نظر شما