علی شهنیان در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ما امروز در استان اردبیل و در قالب کارگاههای آموزشی سعی داریم تا شترداران این استان را با راهکارهای فنی و تخصصی در پرورش و تکثیر شتر دوکوهانه آشنا کنیم.
وی تصریح کرد: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در قالب قراردادی با وزارت جهاد کشاورزی و معاونت امور دام در تلاش است تا با اختصاص ۳۵۰ هزار دلار پروژه احیا و تکثیر گونه نادر شتر دوکوهانه را با محوریت استان اردبیل انجام دهد.
مدیر پروژههای فائو در ایران گفت: طرح صیانت از شتر دوکوهانه در مدت ۲ سال اجرایی و عملیاتی خواهد شد تا زمینه پیشبرد بهتر امور فنی و تخصصی را شاهد باشیم تا نسل شتر دوکوهانه از بین نرود.
شهنیان افزود: ما سعی داریم با محوریت فنی، توسعه ظرفیتهای علمی و دانشگاهی در کشور و عرصه بینالمللی این فرصت را فراهم آوریم تا گونه شتر دوکوهانه در سطح کشور و استان اردبیل احیا شده و تکثیر پیدا کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در این کارگاه آموزشی که در پارسآباد و اردبیل برگزار شد با راهنمایی کارشناسان و متخصصان امر سعی شد تا این امر به شکل مطلوب و مناسب به پیش برود.
شهنیان به سرمایهگذاری سازمان خواربار جهانی در همراهی با اجرای این طرح صیانتی اشاره کرد و ادامه داد: تلاش بر این است تا در ۲ ایستگاه پرورش شتر دوکوهانه جعفرآباد و جهادآباد مشگینشهر ظرفیتها شناسایی و از تجهیزات و امکانات در جهت تقویت بانک ژن و تکثیر و افزایش جمعیت شتر دوکوهانه بیشتر استفاده شود.
وی اضافه کرد: در این کارگاه بیش از ۲۶ نفر شتردار در پارسآباد و ۴۶ نفر در سایر شهرها از این کارگاه آموزشی استفاده کرده تا حرکت مؤثر و منظمی را در این حوزه شاهد باشیم.
مدیر پروژههای فائو در ایران بیان کرد: با اجرای این طرح امیدواریم در سالهای آینده جمعیت شتر دوکوهانه استان اردبیل از ۲۱۵ نفر به بیش از ۳۰۰ نفر افزایش پیدا کند.
نظر شما