به گزارش خبرگزاری مهر، علی زنجانی در این خصوص اظهار کرد: با تقویت دیپلماسی اقتصادی، حل مشکلات سیب درختی در کوتاه مدت مطلوب بود ولی این روند باید ادامه دار و مستمر باشد و محدود به فصل زمستان نباشد.
وی با بیان اینکه ما میتوانستیم با تهاتر سیب با انبه و نارنگی پاکستان و واردات این محصولات به کشور، بخشی از مشکلات صادرات سیب را برطرف کنیم، افزود: پویش سیب اقدام خوبی بود که از سوی فرماندهی بسیج وزارت جهاد کشاورزی انجام شد و اینگونه اقدامات میتواند در معرفی محصولات استان و برندسازی آن نقش شایسته ای ایفا کند.
زنجانی با غیرکاربردی خواندن تمرکز صنایع تبدیلی در مرکز استان گفت: در ارومیه دو کارخانه تولید کننده کانتین های یخچال دار فعالیت میکند اما به دلیل برخی از مشکلات تسهیلاتی سردخانه داران و صادرکنندگان میوه امکان خرید از این کارخانهها را ندارند و مهمترین دلیل آن عدم همکاری بانکها است و این در حالی است که در سایر استانها، بانکها تمام تلاش خود را برای بهبود تجارت صادرکنندگان و سردخانه داران انجام میدهند.
نماینده مردم شهرستانهای نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی با مطلوب ارزیابی کردن روند تنظیم بازار سیب صنعتی در استان گفت: فعالیت و پیگیریهای رئیس سازمان تعاون روستایی ایران و استاندار آذربایجان غربی بازار سیب صنعتی را سامان بخشیده است.
وی با بیان اینکه ساماندهی تشکلهای صنفی در استان مطلوب نیست، افزود: پیشنهاد میشود اتاق سیب در استان تشکیل یابد تا در این اتاق از صفر تا صد در مورد تولید، ذخیره و فروش سیب تصمیم کارشناسی شده اتخاد شود.
نظر شما