به گزارش خبرگزاری مهر، اسمعیل جهانگیری» اظهار کرد: مستندسازی عملکرد کانونهای فرهنگی هنری روستایی، معرفی توانمندی کانونهای فرهنگی هنری مساجد و پتانسیل و ظرفیتهای روستاها ازجمله اهداف تولید این فیلمهای مستند است.
وی افزود: یک مستند ۳۳ دقیقهای به معرفی کانون فرهنگی هنری امام المنتظر (عج) و پتانسیلهای روستای کردر شهرستان میناب میپردازد و در فیلم مستند ۲۰ دقیقهای دیگر نیز کانون فرهنگی هنری انصارالحجه (عج) و ظرفیتهای روستای شمیل معرفی میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان ادامه داد در این دو مستند اقدامات کانون ازجمله فعالیت در حوزه تئاتر و سرود، دورههای آموزشی قرآن کریم ازجمله کلاسهای حفط، کارگاههای آموزشی، مناسبتهای ملی مذهبی، برنامههای بزرگداشت فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از خانوادههای شهدا، پرداختن به موضوع نماز جماعت و مصاحبه با امام جماعت، مصاحبه با عناصر فرهنگی تأثیرگذار در روستا ازجمله مدیر کانون و رتبههای کسب شده توسط زیرمجموعههای کانون در مسابقات و جشنوارههای شهرستانی، استانی و ملی به تصویر کشیده میشود.
وی گفت: جاذبههای گردشگری روستا، آئین و سنن، بازیهای بومی محلی، صنایع دستی و … از جمله آیتمهای این مستند در رابطه با معرفی ظرفیتها و پتانسیل روستاست.
دبیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان هرمزگان افزود: مستندهای تولید شده از فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان بزودی از طریق شبکه استانی سیمای مرکز خلیج فارس و شبکههای ملی به روی آنتن میروند.
وی گفت: این دو مستند به همت ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد هرمزگان و با حمایت دبیرخانه شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تولید شد.
نظر شما