به گزارش خبرنگار مهر، قباد محمدی ظهر پنجشنبه در آئین معارفه سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه که در سالن همایش بیمارستان طالقانی این شهر برگزار شد، اظهار کرد: به منظور ارتقا سطح کیفی خدمات و استفاده از ظرفیت و پتانسیلهای موجود در استان کرمانشاه و دانشگاه علوم پزشکی برنامههایی در نظر گرفته شده که برای اجرای آن تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.
وی با اشاره به اینکه در حوزههای مختلف دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه برنامههایی به منظور ارتقا سطح کیفی خدمات در نظر گرفته شده است، افزود: طبق منویات مقام معظم رهبری که به فرسودگی شبکههای بهداشتی و تاکید بر بازسازی آنها داشتهاند به عنوان یک ظرفیت مطلوب در استان برای نوسازی و بهبود وضعیت شبکههای بهداشتی در تمام نقاط استان اقدام خواهیم کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف موجود در شبکههای بهداشت با توجه به وضعیت کرونایی حاکم در استان کرمانشاه تکمیل تزریق دز سوم و پس از آن دریافت مجوز برای تزریق دز چهارم واکسن کرونا است.
محمدی بیان کرد: در حوزه درمان با توجه به پیشبینیهای صورت گرفته طی سالهای اخیر شاهد موفقیتهای چشمگیری بودیم که در حال حاضر نیز تا جایی که سطح بندیها اجازه دهند برنامه عدالت در برخورداری از خدمات درمانی با تأمین امکانات برای نقاط دور افتاده مورد توجه قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در حوزه آموزش برنامههایی از قبل اجرایی شده است، افزود: در راستای تکمیل برنامههای قبلی و رشتههای آموزشی به منظور جلوگیری از مهاجرت دانشجویان به شهرهای دیگر در نظر گرفته شده است.
محمدی گفت: برای توسعه تجهیزات و اقلام دارویی و پزشکی در حوزه معاونت غذا و دارو و تاکید ویژه داریم و همچنین در حوزه تحقیقات نیز دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه به عنوان یک دانشگاه سرآمد برای پیشرفت بیشتر توسعه شرکتهای دانش بنیان و فناور به صورت پژوهش محوری تلاش خود را به کار میگیریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با تاکید بر برقراری نظام مالی و افزایش کارآمدی نیروهای به کار گرفته شده، بیان کرد: در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی با وجود ۶ هزار دانشجو که از سمت دشمن مورد توجه فرهنگی قرار گرفتهاند وظیفه دانشگاه و مسئولان تقویت معنوی با اجرای برنامههای مختلف است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه پس از استان تهران بیشترین پذیرش دانشجویان خارجی را دارد و به دلیل هم مرزی با اقوام کردنشین و عرب نشین همسایه این ظرفیت مهیا میشود که درصدد راه اندازی دانشکده بین المللی با دریافت مجوز باشیم.
محمدی با اشاره به همکاری و همدلی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی که طی ۲ سال گذشته با شروع بحران کرونا به عنوان مدافعان سلامت پای کار بودند، تصریح کرد: تعداد زیادی از کادر درمانی دانشگاه علومپزشکی طی این مدت به تعداد دفعات بالا به بیماری کرونا مبتلا شدند که نشان دهنده از خودگذشتگی و فداکاری آنها است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه وی با اشاره به عدم پرداخت کارانه مدافعان سلامت به مدت ۸ ماه، بیان کرد: از مسئولین مربوطه و نمایندگان در مجلس خواهشمندیم برای پرداخت بدهیها و ارائه خدمات بهتر اقدامات لازم را انجام دهد چرا که عدم پرداخت بدهیهای میتواند به نظام سلامت آسیب برساند.
نظر شما