۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳

اتاق تعاون ایران اعلام‌ کرد؛

صنعت ساختمان در حال خروج از رکود

صنعت ساختمان در حال خروج از رکود

اتاق تعاون ایران اعلام‌ کرد: شامخ بخش ساختمان در بهمن‌ماه بر خلاف دی‌ماه در حال خروج از وضعیت رکود قرار دارد و تغییر چشمگیری در سرعت رشد فعالیت‌ها نسبت به ماه قبل مشاهده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق تعاون ایران، بررسی‌های آماری در میان فعالان صنعت ساختمان حاکی از آن است که عدد شامخ کل در بهمن‌ماه ۵۰ بوده که نسبت به ماه قبل افزایش قابل توجهی داشته و نشان می‌دهد فعالیت در حوزه صنعت ساختمان در یازدهمین ماه از سال ۱۴۰۰ برخلاف دی‌ماه در حال خروج از وضعیت رکود قرار دارد و تغییر چشم گیری در سرعت رشد فعالیت‌ها نسبت به ماه قبل مشاهده می‌شود.

مؤلفه‌های میزان فعالیت‌های انجام شده، میزان سفارشات جدید مشتریان، سرعت انجام و تحویل سفارش و یا فرآیند کار و موجودی محصول نهایی در انبار یا کارهای معوق و ناتمام نیز نسبت به ماه قبل افزایش قابل توجهی را تجربه کردند.

بر اساس این گزارش، مؤلفه‌های قیمت خرید مواد اولیه یا لوازم مورد نیاز و قیمت محصولات تولیدشده (خدمات ارائه شده) کاهش داشتند. همچنین شاخص انتظارات تولید در ماه آینده با رقم ۵۰.۹۷ نسبت به ماه قبل ۵۲.۸۵ با کاهش نسبی، وضعیت فعالیت‌های ساختمانی در اسفند ماه را نسبت به بهمن ماه، ثابت پیش بینی می‌کند.

بر اساس آمارهای بهمن‌ماه، عدد شاخص انتظار بهبود فعالیت‌های کسب و کار در بین فعالان بخش ساختمان در اسفند ماه نسبت به بهمن ماه کاهش نسبی داشت، در نتیجه پیش‌بینی می‌شود با توجه به نزدیکی تعطیلات وضعیت این صنعت در ماه آتی با تغییرات زیادی همراه نخواهد بود.

با توجه به کاهش قابل توجه قیمت خرید مواد اولیه و قیمت محصولات تولیدشده (خدمات ارائه شده) نسبت به ماه قبل همچنین افزایش قابل توجه مؤلفه‌های اصلی شامخ و طبق پیش بینی در ماه‌های گذشته، با در نظر گرفتن فعالیت‌های اخیر طرح ملی مسکن شاهد خارج شدن وضعیت صنعت ساختمان از حالت رکود هستیم.

«شامخ» بخش ساختمان در بهمن‌ماه افزایشی شد

کد خبر 5435773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
      0 0
      مهار تورم و کاهش نرخ ارز که منجر به تقویت ارزش پول ملی و به تبع آن تقویت قدرت خرید مردم شود میتواند در رونق تولید مسکن موثر باشد، ترویج روش های نوین و صنعتی ساختمان سازی و مشارکت بیشتر شرکت های انبوه سازی و سرعت گیری نوسازی بافت های فرسوده همگی به رونق بخش مسکن و رشد اقتصادی منجر خواهد شد