به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی محمدی شامگاه چهارشنبه در شورای اداری شهرستان همدان با بیان اینکه یکی از مهمترین کارها در حوزه برنامه ریزی فرمانداری همدان موضوعات و مباحث اقتصادی و کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری است، عنوان کرد: در این راستا با ۶ هزار و ۶۳۷ اشتغال از سهمیه ۶ هزار و ۶۸۲ نفره همدان در سالجاری تاکنون محقق شده است.
وی با تاکید بر ضرورت برنامه محوری افزود: اشتغال نجات یک خانواده از همه آسیبهای احتمالی است، اشتغال ایجاد شده شهرستان اشتغال واقعی و به ثمر رسیده است اما همچنان در این حوزه کار زیاد است و رضایتمندی ایجاد نشده است.
فرماندار شهرستان همدان، بحث تنظیم بازار را از جمله سرفصلهای مهم کاری این معاونت برشمرد و اظهار کرد: توجه به معیشت مردم همواره مورد تاکید قرار گرفته که در این راستا به مباحث تنظیم بازار ورود جدی داشتیم و حجم بازرسیها، مکاتبات و پیگیریها در این راستا نشان از اهمیت موضوع دارد.
وی با اشاره به ضرورت مقابله با کمبود، احتکار و گران فروشی کالاها از راه اندازی بازارچههای محلی در ۵ نقطه از شهر همدان خبر داد و افزود: با هماهنگی به عمل آمده و از طریق توزیع اقلام مورد نیاز مقطعی در فروشگاههای منتخب، خودروهای سیار و برپانمودن سازههای موقت با چادر در تأمین کالاهای مورد نیاز مردم تسهیل میکنیم.
این مسئول در ادامه به لزوم اصلاح الگوی کشت در حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: سند راهبردی مصرف بهینه آب با کار کارشناسی در جهادکشاورزی و منابع آب تنظیم شده است که برنامهای مشخص تا سال ۱۴۰۵ پیش رو داریم که کاهش کشت محصولات پر آب مانند سیب زمینی از جمله موارد مشخص شده در این سند است.
محمدی از جهادکشاورزی خواست تا به موضوع خاکورزی ورود جدی پیدا کند و ادامه داد: در توسعه کشتهای گلخانهای سهمیه ۱۱.۵ هکتاری شهرستان در سال جاری محقق شده اما هدف اصلی توسعه واحد سطح نیست و باید به افزایش بهره وری و توسعه سیستمهای نوین آبیاری بیشتر همت کنیم.
فرماندار شهرستان همدان با بیان اینکه پیگیریهای خوبی برای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی شهرستان صورت گرفته یادآور شد: مجتمع کشت و صنعت یاس در روستای عبدالرحیم در دست انجام است که از پیشرفت کار راضی نیستیم و انتظار داریم جهاد کشاورزی کار را برای سرمایه گذار تسهیل کند.
وی با انتقاد از استعلامهای زمان بر برای سرمایه گذاران تاکید کرد: متأسفانه بروکراسیهای اداری در برخی پروژهها، گلوی سرمایه گذاران را میگیرد و برخوردهای سخت گیرانه بسیاری از سرمایه گذاران را از استان فراری میدهد.
محمدی از پیگیری مستمر راه اندازی مجتمع زنجیره مرغ سبز فدک در بخش قهاوند نیز خبر داد و افزود: عملیات اجرایی این طرح بزرگ با سرمایه گذاری ۱,۶۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی همزمان با دهه فجر آغاز شد که راه اندازی آن موجب تحول در تولید و تأمین مرغ، تخم مرغ و دیگر فرآوردههای مرتبط استان خواهد شد.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در راستای اقتصاد مقاومتی در همدان شکل گرفته است، عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی محدود به قید زمان نیست و نسخه راهگشای وضعیت اقتصادی پیش روی ماست و انتظار داریم همه دستگاههای اجرایی با بهره گیری از ظرفیت جوانان و اعتماد به نوآوریهای علمی در این راستا گام بردارند.
نظارت در حوزه آرد و نان مورد بازنگری قرار گرفت
فرماندار همدان تصریح کرد: یکی از بارزترین مواردی که در حوزه معاونت برنامه ریزی فرمانداری شکل گرفت موضوع اصلاح و قیمت گذاری نان بود که با همکاری ادارات ذیربط و اتحادیه نظارت در حوزه آرد و نان مورد بازنگری قرار گرفت.
محمدی با بیان اینکه آمادگیهای لازم به منظور سفرهای نوروزی در ستاد خدمات سفر کشور، استان و شهرستان انجام شده است اضافه کرد: با توجه به مصوبات ستاد ملی کرونا در نوروز امسال پس از دو سال تقاضای سفر و شرایط کرونایی هدایت سفرهای نوروزی متناسب با وضعیت کرونایی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه مدیران ما باید بدانند عمر کاری شأن کوتاه است و دلبسته میز و منصب نشوند، تاکید کرد: تمامی مسئولان ما از بدنه مردم و جامعه هستند و کوچکترین فرقی با آنان ندارند برای همین به تمامی آنها توصیه میکنم از تکبر و فخر فروشی به مردم پرهیز کنند و بدانند که بالاخره بعد از اتمام دوران خدمت خود حتی اگر ۳۵ سال هم شود باز به بدنه مردمی جامعه بازمی گردند و باید در بین آنان زندگی کنند.
در پایان این جلسه نیز با اهدای لوح از زحمات ۱۵ ماهه «یزدان آزرمی» تقدیر و «علی اکبر سلطانی راد» به عنوان معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان همدان معرفی شد.
نظر شما