۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶

علیرضا دبیر:

برخی هیأت‌های کشتی منفعل هستند/ قانون ۶۰ سالگی مربی را قبول ندارم

برخی هیأت‌های کشتی منفعل هستند/ قانون ۶۰ سالگی مربی را قبول ندارم

سمینار عمومی هیات کشتی استان‌های سراسر کشور صبح امروز با حضور رؤسای هیئت‌ها و مسئولان فدراسیون کشتی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در سمینار عمومی هیات کشتی استان‌های سراسر کشور علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی گفت: برخی از هیأت‌های کشتی منفعلانه عمل می‌کنند و این در راستای اهداف فدراسیون کشتی و پیشرفت کشتی کشور نیست و اگر بخواهد شرایط اینگونه باشد در برخی از هیأت‌ها تجدید نظر خواهد شد.

وی ادامه داد: برگزاری مسابقات در سطح استان‌ها، حضور در لیگ و همچنین میزبانی از رقابت‌های کشوری یکی از عوامل مؤثر در پیشرفت کشتی در استان‌ها است و هیئت‌هایی که فعالیت بیشتری در این زمینه داشته باشند، قطعاً موفق خواهند بود و نتیجه آن را در سال‌های آینده خواهیم دید. برخی افراد دلسوز کشتی از جمله مربیان سازنده، در یک استان به تنهایی توانسته اند، کشتی آن استان را متحول کنند و این نشان می‌دهد که اگر تلاش و زحمت لازم کشیده شود حتماً تأثیرگذار خواهد بود.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به توجه مسئولان عالی رتبه به ورزش اول کشور گفت: وقتی معاون اول رئیس جمهور در فدراسیون کشتی و در اردوی تیم ملی حاضر می‌شود، خیلی ارزشمند است و این نشان از این دارد که کشتی مورد توجه است و دلیل این توجه موفقیت و افتخاراتی است که این رشته‌ی ورزشی تاکنون بدست آورده است.

وی گفت: من بعنوان نماینده جامعه کشتی کشور در فدراسیون حضور دارم و وظیفه خود می دانم تمام تلاشم را برای اعتلای این رشته ورزشی بعمل آورم، یکی از موضوعاتی که فدراسیون کشتی در آن سرمایه گذاری زیادی کرده بخش آیتی محور شدن و استفاده از فضای مجازی است و ما بستر این را فراهم کرده ایم تا تمامی کشتی گیران و مربیان در سامانه جامع کشتی ثبت نام کنند.

دبیر افزود: یکی از امکاناتی که در این سامانه فراهم شده این است که مربیان می‌توانند فیلم‌های فنون کشتی خود را در این سامانه بارگذاری کنند و مورد بررسی اساتید ما در انستیتو قرار بگیرد و قطعاً با این روش اشکالات خیلی از مربیان برطرف خواهد شد. یکی دیگر از اهداف ما اجرای فنون و شگردهای خاص توسط قهرمانان کشتی است و قطعاً آن چیزی که من از کشتی شگرد دارم، یزدانی ندارد و آن چیزی که یزدانی دارد من ندارم و اگر بتوانیم تمامی این شگردها را به صورت فیلم در بستر فضای مجازی قرار دهیم، نتیجه‌ی آن را بر روی مربیان و کشتی گیران خواهیم دید.

رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرد: در حال حاضر وضعیت مربیان از لحاظ دانش فنی به روز نیست و تمام سعی انستیتو کشتی و هیأت کشتی استان‌ها باید این باشد که نسبت به دانش افزایی و بالا بردن سطح فنی مربیان خود اقدام کنند. شما به دنبال نوربخش و ابراهیم مهربان باشید و کلاس‌های دانش افزایی را برای استان خود بگیرید، من نمی‌توانم که کار شما را هم انجام دهم، باید دلسوز کشتی استان و کشور باشید و اگر برای این کار وقت بگذارید مطمئن باشید که با لطف خدا در این زمینه جواب خواهیم گرفت.

وی گفت: من قانون شصت سالگی را قبول ندارم. به نظر من مربی که صلاحیت فنی و جسمانی دارد و می‌تواند به کشتی کشور کمک کند، باید به کار خود ادامه دهد و مربی که صلاحیت فنی و جسمانی ندارد باید کارتش باطل شود. این وظیفه رئیس هیأت و انستیتو کشتی است که این کار را پیگیری کنند و به سرانجام برسانند.

دبیر تصریح کرد: امروز مشکل کشتی ایران را یکی در مربیان و یکی در رؤسای هیأت‌ها می بی نم. اگر مربی ما به دانش فنی روز مسلح شود و اگر رئیس هیأت کشتی ما نیز به درستی وظایف خود را انجام دهد، کشتی در استان‌ها روند صعودی پیدا خواهد کرد و همین الان هم نمونه‌هایی در برخی از استان‌ها داریم که یک مربی سازنده توانسته چندین کشتی گیر به تیم ملی معرفی کند و یا یک هیئت کشتی با برگزاری مسابقات مختلف و تقبل اردوهای تیم ملی توانسته انگیزه را در کشتی گیران خود بالا ببرد و رشد چشمگیری در عملکرد کشتی گیرانش بوجود بیاید.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: با توجه به عملکرد هیأت‌های کشتی از طرف فدراسیون به آنها کمک‌های مالی می‌شود و اگر یک هیأتی عملکرد خوبی داشته باشد، تا ۴۰۰ میلیون تومان در سال هم می‌توانیم به آن کمک مالی داشته باشیم.

وی در مورد نتایج بدست آمده در مسابقات المپیک و رقابت‌های جهانی نروژ گفت: با اینکه کشتی گیران ما افتخارآفرین بودند اما نباید به این نتایج راضی بود و کشتی ما استحقاق این را دارد که بعنوان برترین تیم جهان شناخته شود. اگر کار شود این امر محقق خواهد شد و ما باید با تلاش و پشتکار بالا در المپیک پاریس صاحب مدال‌های طلای بیشتری شویم.

دبیر تصریح کرد: ما زمان نداریم و باید کارها را به سرعت به پیش ببریم و همه کارها باید هماهنگ با هم جلو برود، چه کار عمرانی، چه کار فنی و چه کار آموزشی و در نهایت باید کشتی کشور به جایی برسد که از همه لحاظ جهان حرف اول را بزند.

رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه آمادگی این را داریم که از مربیان مستعد استان‌ها در اردوهای رده‌ی پایه استفاده کنیم گفت: درست است که هزینه‌های اردوها بسیار بالا است اما اگر رئیس هیئتی فکر می‌کند که یک مربی استعداد این را دارد که از لحاظ دانش فنی و علمی پیشرفت کند، به ما معرفی کند تا در اردوهای تیم‌های پایه حضور پیدا کند و در کنار کادر فنی تیم ملی کسب تجربه کند و از لحاظ فنی ارتقا یابد و بعد از حضور این مربی در استان خود، قطعاً می‌تواند تأثیر خوبی بر روی کشتی گیران آن استان بگذارد.

دبیر با بیان اینکه به سختی بودجه را بدست می‌آوریم اما آمادگی این را داریم که امکانات بیشتری در اختیار کشتی گیران قرار دهیم گفت: در حال احداث رستوران جدید و استخر برای کشتی گیران هستیم و انشا اله آخر سال مراسم افتتاحیه را داریم. ضمن اینکه از نظر اعزام‌ها هم دستمان باز است و سعی کردیم که کشتی گیران زیادی را به مسابقات مختلف بین المللی برای کسب تجربه اعزام کنیم و مسابقات جام دانکلوف و نیکولای پتروف بلغارستان و جام یاشاردوغو به همین منظور بود و اگر کشتی گیری در مسابقات بین المللی ببازد و کسب تجربه کند بهتر از این است که در مسابقات اصلی بازنده باشد.

وی یکی دیگر از دستاوردهای مهم فدراسیون کشتی را رایگان کردن سه خانه کشتی دانست و گفت: با هزینه‌ای که برای تجهیز، بازسازی و نوسازی خانه‌های کشتی شهید ابراهیم هادی، شهید مصطفی صدرزاده و زنده یاد توفیق جهانبخت کردیم، توانستیم این سالن‌ها را به مدت ۱۴، ۲۰ و ۱۸ سال به صورت رایگان در اختیار بگیریم و در حال حاضر نیز با هزینه‌هایی که برای تجهیز کمپ تیم‌های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی از جمله ساخت رستوران و استخر می‌کنیم می‌توانیم تا ۳۰ سال به صورت رایگان از این مجموعه‌ها استفاده کنیم.

دبیر تصریح کرد: به دنبال ساخت سالن سینما و همایش و سالن بدنسازی در کمپ تیم‌های ملی و همچنین ساخت ساختمان اداری فدراسیون هستیم و انشا الله این امر به زودی محقق خواهد شد تا کشتی کشور دارای یک مجموعه کامل و بی نیاز به بیرون باشد. البته هزینه‌هایی که در این موارد انجام می‌شود خارج از بودجه‌ی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک است و از آورده‌های فدراسیون کشتی خواهد بود.

رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: یکی دیگر از اهداف ما تجهیز و بازسازی کامل سالن شهدای هفتم تیر تهران است، چراکه کشتی وقتی از این سالن بیرون رفت، روح کشتی از تهران رفت و حتی بر کل کشتی ایران نیز تأثیر گذاشت. با همکاری هیأت کشتی استان تهران، این سالن را مهیای برگزاری مسابقات ملی خود خواهیم کرد، تا دوباره شاهد زنده شدن کشتی و حضور تماشاگران پرشور در تهران باشیم.

وی در پایان با اشاره به برگزاری مسابقات قهرمانی کشور، گفت: مسابقاتی که امسال برگزار شد به خصوص رقابت‌های کشتی آزاد در گلستان به جرأت یکی از بهترین مسابقات در چندین دهه گذشته بوده است.

در ادامه رؤسای هیأت‌های کشتی به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند و در مورد موضوعات مطرح شده توسط رئیس فدراسیون کشتی و همچنین طرح‌های آن از جمله نحوه‌ی برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و دادن سهمیه به استان‌ها، نظر و رأی خود را اعلام کردند.

کد خبر 5439089

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha