سازمان تنظیم مقررات خبر داد؛

آمادگی ITU برای ارائه مشاوره به ایران در توسعه اینترنت ثابت

آمادگی ITU برای ارائه مشاوره به ایران در توسعه اینترنت ثابت

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اعلام آمادگی اتحادیه جهانی مخابرات (ITU ) برای ارائه مشاوره به ایران در جهت توسعه اینترنت ثابت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رگولاتوری، صادق عباسی شاهکوه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حاشیه چهارمین سمپوزیوم جهانی استانداردسازی (GSS) و مجمع جهانی استانداردسازی مخابرات (WTSA) با دبیرکل جامعه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه (APT) و مدیر بخش توسعه مخابرات اتحادیه بین‌المللی ارتباطات (ITU-D) دیدار کرد.

وی در دیدار با خانم دورین بوگدان مارتین مدیر بخش توسعه مخابرات ITU، طرح ملی توسعه دسترسی ثابت مبتنی بر فیبر نوری در ایران را تشریح کرد. از این رو خانم بوگدان نیز آمادگی ITU را برای ارائه مشاوره به جمهوری اسلامی ایران در راستای توسعه پهن باند ثابت، تدوین مقررات مربوط، نحوه تشویق به مشارکت بخش خصوصی، اتصال مدارس و تبادل تجربه در زمینه نحوه اجرای توسعه فیبر نوری، اعلام کرد.

همچنین عباسی شاهکوه در دیدار با آقای کندو، دبیرکل APT بر گسترش همکاری‌های بین ایران و جامعه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه (APT) تاکید کرد. کندو نیز از نقش فعال ایران در APT قدردانی کرد. در این دیدار هماهنگی‌های لازم برای برگزاری نشست بعدی شورای رگولاتوری‌های جنوب آسیا (SATRC) در ایران انجام شد.

چهارمین سمپوزیوم جهانی استانداردسازی (GSS) و مجمع جهانی استانداردسازی مخابرات (WTSA) با حضور نمایندگان ۱۹۳ کشور عضو اتحادیه بین‌المللی ارتباطات (ITU) از ۹ تا ۱۸ اسفند (۲۸ فوریه تا ۹ مارس) در ژنو در حال برگزاری است.

این اجلاس به عنوان مهمترین رویداد بخش استانداردسازی ITU هر چهار سال یکبار با هدف جمع‌بندی و رسیدگی به تمامی امور مربوط به استانداردسازی در حوزه مخابرات، تعیین جهت، تعیین ساختار و سیاست‌ها، تدوین موضوعات رگولاتوری مربوط به استانداردسازی و نیازهای خاص کشورهای در حال توسعه و تعیین رئیس و نایب رئیس گروه‌های مطالعاتی برگزار می‌شود.

کد خبر 5439899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha