محمود رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تاکنون ۶۱ مجوز فعالیت برای چاپخانه در استان صادر شده که از این تعداد ۳۰ مجوز فعالیت برای چاپخانه در مرکز استان صادر و ۳۱ مجوز دیگر برای شهرستانهای دیگر است.
به گفته وی حدود ۷۰ درصد سفارشات چاپ در داخل استان انجام میشود که دلیل آن این است که بیشتر نشریات خراسان جنوبی در داخل استان چاپ میشوند.
وی بیان داشت: چاپخانههای استان پاسخگوی سفارشات استانهای همجوار از جمله کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و همچنین کشور افغانستان میباشند.
رمضانی تصریح کرد: چاپخانه دیجیتال نیز با هدف ارائه خدمات سریع و مطلوب به شهروندان اسدیه به تازگی راه اندازی شده است.
وی با بیان این که یکی از اصلی ترین عوامل توسعه فرهنگ یک جامعه، فعالیت مؤثر چاپخانهها است، ادامه داد: حیات کتب و نشریات وابسته به فعالیت مجموعههای مربوط به چاپ است و از طرفی دیگر چاپخانهها نقشی محوری در توسعه صنعت استان و در چرخه تولید و زنجیره ارزش محصولات ایفا میکنند.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: اعطای پروانه تأسیس در اسدیه نیز در راستای ایجاد زیرساختهای فرهنگی در مناطق مرزی و محروم استان انجام شده است.
رمضانی اضافه کرد: قدمت صنعت چاپ استان به بیش از ۶۰ سال میرسد و در حال حاضر چاپخانههای استان با تجهیزات و امکانات به روز و با کیفیت محصولات چاپی بالا، همتراز و همسطح با چاپخانههای دیگر استانها فعالیت میکنند.
نظر شما