به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری عصر سه شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل در جلسات کارشناسی بررسی مشکلات واحدهای تولیدی با نگاه حل مشکلات و رفع موانع تولید متقاضیان را همراهی کنند.
وی احیای ۳۵۶ واحد راکد و غیرفعال را طی سال جاری محصول نگاه مثبت دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل و پیگیریهای صورت گرفته در جلسات ستاد تسهیل استان دانست و افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته و عزم جهادی در سال ۱۴۰۱ بخش زیادی از ۸۰۰ واحد تولیدی راکد در استان احیا خواهند شد.
معاون اقتصادی استاندار تهران با بیان اینکه در طول دو سال گذشته هیچ واحد تولیدی در استان غیرفعال نشده، عنوان کرد: از تمام ابزارهای قانونی لازم اعم از جلسات کارشناسی ذیل ستاد تسهیل، ظرفیت خبرگان بانکی، جلسات ستاد تسهیل و بازدیدهای میدانی برای تقویت و توسعه واحدهای تولیدی و رفع موانع و مشکلات آنها استفاده شده است.
عسگری در مورد شهرک صنعتی قرچک اظهار داشت: طرح احداث شهرک صنعتی قرچک، در دهه هشتاد مطرح و پس از تلاشهای صورت گرفته در دولت وقت مصوب و مقدمات اجرای آن انجام شد.
وی ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته جهت جانمایی احداث این شهرک صنعتی و پیگیری برای جذب سرمایه گذار، از اوایل دهه ۹۰ کار احداث و استقرار صنایع و ایجاد زیرساختهای مورد نیاز در این شهرک انجام شد ولی یکی از مشکلات این شهرک در اتصال به شبکه گاز کماکان وجود داشت و تولیدکنندگان در این حوزه با مشکلات عدیدهای مواجه بودند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران تصریح کرد: وجود برخی از موانع و معارضین، سبب شده بود تا اتصال شهرک صنعتی قرچک به شبکه گاز با مشکل مواجه شود ولی از سال ۹۹ و با همکاری و مساعدت شرکت گاز و پیگیری مسئولان، روند اجرای این پروژه با سرعت بیشتری همراه شد تا یکی از مهمترین موانع تولید از سر راه سرمایهگذاران برداشته شود.
عسگری سپس گفت: با پیگیریهای صورت گرفته و در راستای تحقق شعار تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان تولید پشتیبانیها و مانعزداییها، با تاکید استاندار تهران و پیروی مصوبات ستاد تسهیل در شهرستان قرچک و به همت معاونت اقتصادی و پیگیری مستمر معاونت عمرانی استانداری پروژه انتقال گاز به شهرک صنعتی قرچک به اتمام رسید و گاز شهرک صنعتی و انشعابات آن وصل شد.
وی به استقبال سرمایهگذاران از حضور در شهرک صنعتی قرچک اشاره کرد و افزود: هم اکنون ظرفیت فاز نخست شهرک صنعتی قرچک تکمیل شده و با فراهم شدن زیرساختها و رفع برخی از موانع، واگذاری فاز دوم این شهرک صنعتی آغاز شد، ضمن اینکه طرح توسعه ۲۳ هکتاری الحاقی به شهرک انجام شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر شهرک صنعتی قرچک با ۳۸۰ واحد صنعتی فعال است، گفت: پیش از این واحدهای تولیدی این شهرک به سبب عدم تغییر کاربری نمیتوانست محل کارخانه خود را به رهن بانک درآورند اما اکنون تغییر کاربری کل شهرک صنعتی انجام شده که با صدور مجوز تغییر کاربری امکان صدور سند برای واحدهای تولیدی فراهم میشود که این امر فعالیت واحدهای تولیدی را تسهیل میکند.
نظر شما