به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «کاترین ویسنر»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه نورث وسترن فاینبرگ شیکاگو، گفت: «این اولین داده طولی است که نشان میدهد بسیاری از زنان باردار علائم افسردگی و اضطراب را در دوران بارداری و پس از زایمان گزارش میکنند، علیرغم اینکه درمان با داروهای ضدافسردگی را ادامه میدهند.»
وی در ادامه افزود: «تحقیقات جدید به ما امکان میدهد بدانیم این زنان باید به طور مداوم در دوران بارداری و پس از زایمان تحت نظر باشند.»
برای این مطالعه، ۸۸ زن باردار از زمانی که به مطالعه ملحق شدند تا زمان زایمان، و در هفتههای ششم و چهاردهم پس از زایمان، هر چهار هفته یکبار ارزیابی را تکمیل کردند.
این مطالعه نشان داد که در طول بارداری، ۱۸ درصد از زنان دارای علائم افسردگی اندک، ۵۰ درصد خفیف و ۳۲ درصد علائم بالینی مرتبط با افسردگی داشتند.
با وجود مصرف داروهای ضد افسردگی به نام مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs)، بسیاری از زنان در طول بارداری و پس از زایمان افسردگی طولانی مدت داشتند.
بر اساس یافتههای منتشر شده، اضطراب در زنان تحت درمان نیز شایع بود و علائم در برخی به مرور زمان بدتر میشد.
دکتر «کاترین استیکا»، استاد بالینی مامایی و زنان در نورث وسترن، میگوید: «عوامل روانی و روانی-اجتماعی به سرعت در طول فرزندآوری تغییر میکنند. غربالگریهای مکرر به پزشک این امکان را میدهد که نوع یا شدت مداخله را تا زمانی که علائم بهبود یابد، تطبیق دهد.»
محققان همچنین خاطرنشان کردند که افسردگی مادران بر نوزادان آنها تأثیر میگذارد.
این مطالعه همچنین نشان داد که زنان باردار که داروهای ضد افسردگی مصرف میکنند، مشکلات سلامتی دیگری مانند اضافه وزن، ناباروری، میگرن، اختلالات تیروئید و آسم دارند.
افسردگی و اضطراب ۲۰ درصد از زنان را در دوران بارداری و پس از تولد تحت تأثیر قرار میدهد.
نظر شما