به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار دشتی پنجشنبهشب در این آئین گفت: دشتی نگین فرهنگ، علم و ادب جنوب ایران است و این لقب از دیرباز بوده است.
علی بحرانی اظهار کرد: مردمان شهرستان دشتی به لحاظ وجود مکتبخانهها و عالمان زیاد در اغلب حوزهها اولینها میباشد و این یک پیام خاص که همان فرهنگ است را میرساند.
وی ادامه داد: مهماننوازی، مهربانی و خونگرمی، بیریایی، صداقت، تدین و هزاران صفات بارز دیگر از ویژگیهای شهروندان دشتی است که این منطقه را نسبت به دیگر مناطق استان متمایز میکند.
بحرانی بیان کرد: وجود افراد فرهیخته و شاخص فرهنگی، هنری، قرآنی، علمی، ادبی و اجتماعی نیز دیگر ویژگی و افتخار این شهرستان است که در این راستا میتوان به مشاهیر و عالمان زیادی اشاره کرد که در حوزه خود صاحبنظر بودهاند.
وی تصریح کرد: فرهنگ و هنر در شهرستان دشتی موضوع مهمی است که نقش اثرگذاری در توسعه و ترویج فرهنگ و ادب فارسی را ایفا کرده است.
بحرانی عنوان کرد: محمد علی دشتی متخلص به فایز دشتی از بزرگترین شعرای دوبیتیسراهای ایران است و اشعار او به یادگار جهت الگو و ترویج دیگر هنر منطقه یعنی شروهخوانی مورد استفاده قرار میگیرد.
فرماندار دشتی خاطرنشان کرد: برگزاری آئین بزرگداشت فایز دشتی برنامهای قابل تحسین است که باید برای دیگر افراد فرهیخته شهرستان ادامه دار باشد.
علی بحرانی فرماندار شهرستان دشتی برای یادبود تندیس آئین بزرگداشت فایز دشتی را به علیرضا قزوه رئیس دفتر شعر و موسیقی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اهدا کرد.
نظر شما