مهراد عباد در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: زمانی که برجام امضا شد دولت ایران با شرکتهای اروپایی ارتباط برقرار کرد اما بعد از مدتی شرکتهای اروپایی از کار انصراف دادند؛ نمونه این موضوع را در ارتباط شرکت توتال در حوزه گاز دیدیم که بدون پرداخت ضرر و زیانی ایران را ترک کرد.
نایب رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران افزود: در این دوره باید مراقب بوده و با آهستگی جلو برویم. نکته دیگر اینکه باید با همه کشورهای جهان ارتباط برقرار کنیم و ارتباط خود را به کشورهای خاصی محدود نکنیم.
وی ادامه داد: همچنین حتماً باید مشکلات شرکتهای ایرانی در ارتباط با شرکتهای خارجی در حوزه ارزی و بانکی نیز حل شود. در دوره قبلی بعد از امضای برجام این اتفاق به صورت کامل نیفتاد.
عباد تصریح کرد: نکته قابل توجه آنکه در این دوره بر خلاف دوره قبلی که افراد زیادی برجام را تحلیل میکردند، کارشناسان اقتصادی و متخصصان کمی در مورد نحوه فعالیت اقتصادی در دوره گشایش اقتصادی صحبت کردند. بهتر بود در این دوره نیز متخصصان نظرات خود را اعلام میکردند.
عضو اتاق بازرگانی تهران گفت: دولت سیزدهم باید با واکاوی ایرادات دولت قبلی در انعقاد قرارداد و برقراری ارتباط با شرکتها و کشورهای خارجی، در این دوره به صورت بهتری کار کند.
نظر شما