رامین میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر به سفر رئیسجمهور به استان اشاره کرد و گفت: این سفر برای استان برکات زیادی به دنبال داشت، به طوری که بسیاری از پروژههای نیمهتمام که سالها متوقف شده بود، دوباره آغاز به کار کرد.
وی اظهار داشت: هدف از سفر هیئت دولت به استان زنجان، معطوف به سه دسته پروژه بود که قسمت عمده آن پروژههای نیمهتمام که رها شده بود و استان توانایی تخصیص اعتبار برای این پروژهها را نداشت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان تاکید کرد: علاوه بر این پروژههای نیمهتمامی را داریم که اعتبار برای آنها اختصاص پبدا کرد تا روند اجرای پروژه تسریع یابد و برخی از پروژهها نیز شامل پروژههای جدید بود که تعداد آنها کم بوده و با سرعت روند اجرای آنها اتفاق افتاده و در کوتاهترین زمان به اتمام میرسید.
میرزایی با اشاره به اینکه هر دولت زمانی که روی کار میآید، شعار، خطمشی و استراتژی نیز با خود به همراه دارد، افزود: به همین خاطر نمیتوانیم به گذشته باز گشته و همه عملکردها را قضاوت و یا درباره آها صحبت کنیم اما موضوعی که امروز اتفاق میافتد و دولت سیزدهم بر روی آن تکیه دارد، بحث آمایش سرزمین است، زیرا آمایش سرزمین به دنبال آن است که پروژهای در استانها بیجهت تعریف نشده و مکانیابی پروژه به درستی انجام شود، به همین خاطر امیدواریم از این به بعد شاهد رخ دادن چنین اتفاقی باشیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه سند آمایش سرزمین نیز به اتمام رسیده و تصویب و ابلاغ شده است، ادامه داد: به ویژه اینکه در سند آمایش با سازمان صمت، جهادکشاورزی، گردشگری و اصناف سر و کار داریم. سند آمایش هم پشتیبان کننده اقتصاد استان، تولید استان و اجرای پروژههای عمرانی استان و نیز پشتیبان پروژههای تولیدی استان است و این بدان معنی است که هر پروژهای که قرار باشد آغاز شود باید مصوبه آمایش سرزمین را اخذ کند، بنابراین باید آینده را بر اساس این سند ترسیم کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان، با یادآوری اینکه یکی دیگر از محاسن سند آمایش این است که به استان به صورت شهرستانی نگاه نمیکند، خاطرنشان کرد: بلکه منطقه آمایش سرزمین را خواهیم داشت که برای استان زنجان در این سند ۵ منطقه برنامهریزی و سند آمایشی تعریف شده است و فعل و انفعالات در داخل این مناطق انجام میشود.
میرزایی در ادامه با اشاره به اینکه سرمایهگذاران جدید را تشویق میکنیم تا در بستر سند آمایش سرمایهگذاری کنند؛ عنوان کرد: چرا که در سند آمایش سرزمین، موضوع عدالت به صورت صد درصد دیده شده است. با این حال معتقدیم وقتی سرمایهگذاری وارد استان میشود، حق انتخاب دارد و نمیتوان به سرمایهگذار برای محل سرمایهگذاری تحمیل کرد.
وی با اشاره اینکه در حال تهیه اطلس سرمایهگذاری استان هستیم تا به آمایش سرزمین و سند توسعه استان کمک کنیم تا بتوانیم از مجموعه اسناد بالادستی استان، موضوع را متعادل کنیم، ادامه داد: اتفاقی که تا به امروز در استان رخ داده، این است که محور توسعه ما در استان بزرگراه قزوین به تبریز است، یعنی اکثر صنایع ما به خاطر دسترسی به راه اصلی بیشتر در این مسیر سرمایهگذاری کردهاند که امیدواریم با پیگیری نمایندگان استان شاهد اتصال جنوب به شمال استان نیز باشیم، چون توسعه استان به صورت غرب به شرق صورت گرفته که یکی از زیرساختهای اصلی توسعه نیز راه است.
نظر شما