به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محصول تولیدی این شرکت دانش بنیان می تواند ارسال دیتا بهصورت یکطرفه به شبکه ناامن یا اینترنت را فراهم کند. در واقع این شرکت یک «دیتا دیود» ساخته است که یک وسیله ارتباطی شبکه یکسویه است که انتقال ایمن و یکطرفه دادهها را بین شبکههای تقسیم شده امکانپذیر میکند.
دیتا دیود ارتباطدهنده شبکههای خصوصی ایمن به شبکههای عمومی ناایمن است اما این ارتباط موجب ناامنی در شبکههای خصوصی نمیشود.
طراحی دیتا دیود، به شکل فیزیکی و الکتریکی شبکههای مبدأ و مقصد را ممکن میسازد و یک انتقال داده یکطرفه غیرقابل نفوذ و غیرقابل مسیریابی ایجاد میکند. دیتا دیودها با جلوگیری از نفوذ هکرها و عناصر موجود در شبکه، نقاط خارجی ورود به سیستم ارسالکننده را از بین میبرند.
ایمنسازی تمام نقاط خروجی دادههای شبکه با دیتا دیودها باعث میشود بدافزارها از شبکه ناامن نتوانند عبور کنند و به سیستم کاربر دسترسی پیدا کنند یا بهطور تصادفی تغییرات اشتباهی ایجاد شود.
مهمترین و اصلیترین دلیلی که استفاده از دیتا دیود را لازم میسازد امنیت شبکه است. امنیت شبکههای کامپیوتری همیشه نسبی است چون ارتباط در شبکه بهصورت دوطرفه است اما با دیتا دیود میتوان به امنیتی تقریباً ۱۰۰ درصدی دست پیدا کرد.
این دستگاه دو پورت اینترنت دارد که یکی بهعنوان سورس یعنی فرستنده و دیگری مقصد است و بدون سیستمعامل و توسط نرمافزار داخلی طراحی شده که در دو کامپیوتر نصب میشود و در صنایع مختلفی از قبیل فولاد، مس، پالایشگاه و پتروشیمیها مورد استفاده قرار میگیرد.
سامانه بهگونهای طراحی شده که قسمت ارسال و دریافت حتی از تغذیه جدا شده است. سامانه کاملاً سختافزاری است و پردازشگری ندارد تا منفذی برای هک شدن آن ایجاد شود. سامانه بر اساس آخرین سری FPGA ها طراحی شده و با پیادهسازی تمام پشته اترنت روی آن امکان نرخ انتقال اطلاعات بسیار بالا را فراهم میکند.
این محصول قیمت پایینتری نسبت به نمونه خارجی خود دارد و تیم پشتیبانی برای سهولت استفاده و سرعت انتقال بالا از مزیتهای آن محسوب میشود. در حال حاضر در این شرکت ۲۵ نفر بهصورت مستقیم و حدود ۵۰ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
نظر شما