به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمدعلی زلفی گل به میزبانی سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بازدید کرد و ضمن آشنایی با محصولات و خدمات شرکتهای دانش بنیان و خلاق عضو پارک، گفتگو با فعالان این کسبوکارها پرداخت.
شرکت های فعال در حوزه هوش مصنوعی، تولیدکننده میکروسکوپ نانو ایران ساخت و شرکتهای فعال در حوزه رباتیک از جمله شرکت هایی بودند که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از آنها بازدید کرد و با فناوران آنها به گفتگو پرداخت.
بازدید از نمایشگاه محصولات فناورانه پارک پردیس و معرفی بخش های مختلف پارک از جمله قسمت های دیگر برنامه وزیر، علوم تحقبقات و فناوری در این بازدید بود.
دکتر محمدعلی زلفیگل و معاونان پژوهشی و فناوری و نوآوری این وزارت در نشستی که با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: عمدهترین کاری که ما تلاش میکنیم در سال جدید انجام دهیم این است که شرایطی را ایجاد کنیم که افراد صاحب ایده، فرصتی برایشان ایجاد شود که بتوانند ایده خود را در میدان عمل آزمایش کنند و شرایط تبدیل شدن ایده به محصول قابل عرضه در بازارهای داخلی و خارجی برای آنان فراهم شود.
وی افزود: تلاش میکنیم در پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد، موسسات شتابدهنده را مستقر کنیم و تسهیلات به آنها دهیم تا بتوانند افراد صاحب ایده را جذب و شرایطی ایجاد کنند که ایدههای آنها در مسیر تبدیل شدن به تولید قرار گیرد و در نهایت به شرکتهای دانشبنیان تبدیل شوند.
دکتر زلفیگل با قدردانی از مقام معظم رهبری برای نامگذاری سال جاری به عنوان سال تولید دانشبنیان و اشتغالآفرین گفت: مهمترین مشکل کشور در حال حاضر بیکاری است و مهمترین راهکار از بین بردن بیکاری و ایجاد اشتغال، سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان است. لذا انتظار میرود همه کشور بسیج شوند و با حمایتها و اختصاص امکانات به علم و فناوری مشکل اشتغال کشور را حل نماییم.
وزیر علوم در این نشست بر ضرورت انتقال تجارب مفید پارک علم و فناوری پردیس از بدو تاسیس تاکنون به مدیران پارکهای علم و فناوری وزارت علوم و تشکیل نشستهای مشترک برای همافزایی ظرفیت و تواناییها در راستای تحقق شعار سال تاکید کرد.
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در این بازدید گفت: امیدوارم امسال سال خوبی برای توسعه شرکتهای دانشبنیان باشد. نامگذاری این سال از آن فرصتهای استثنایی است که در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است.
ستاری افزود: تفاهمی که در دولت داریم و در جلسه هیئت دولت تاکید شد این است که معاونت علمی با وزارتخانههای اصلی اقتصادی کشور، برنامه های اینها را {در حوزه دانش بنیان} تا پایان فروردین ماه نهایی می کند و در دولت به تصویب می رساند. وزاری بزرگ اقتصادی و تمام بازیگران اصلی اقتصادی کشور باید به این حوزه بیایند و در کنار ما از این فرصت طلایی استفاده کنند.
نظر شما