مهدی محمدی در گفتوگو با خبرنگار مهر در خصوص انجام ورزش در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در این زمینه باید توجه داشت که ماه مبارک رمضان امسال در اصفهان با افزایش نسبی دمای هوا مقارن شده ضمن اینکه همچنان درگیری با کرونا در جامعه مشاهده میشود.
وی افزود: بر این اساس باید برای هر گونه فعالیت ورزشی باید این دو موضوع را مورد توجه قرار داد.
ورزش صرفاً برای حفظ آمادگی بدن باشد
دبیر هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان با بیان اینکه در این ماه توصیه میشود که فعالیتهای ورزشی تنها به منظور افزایش آمادگی جسمانی انجام شود، ادامه داد: در این ایام باید از انجام ورزشهای حرفهای و با شدت بالا پرهیز شود و ورزش صرفاً برای حفظ آمادگی بدن باشد.
وی با بیان اینکه در ایام ماه مبارک رمضان حداکثر زمان ورزش کردن باید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه باشد، اضافه کرد: باید از ورزش کردن در زمان بالا حین روزه داری خودداری شود چرا که منجر به افت قند و گلوکز خون میشود و آسیب زا است.
محمدی تاکید کرد: ورزشکاران باید در زمان بین افطار تا سحر انرژی از دست رفته را بازیابی کنند و در این بین استفاده از مایعات به شدت توصیه میشود.
وی با بیان اینکه باید در زمان افطار تا سحر از خوردن غذاهای فست فود پرهیز شود، گفت: خوردن فست فودها در کنار همه عوارض جذب آب بدن را نیز افزایش میدهند.
دبیر هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان بهترین زمان برای ورزش کردن را نزدیک ترین زمان به افطار اعلام کرد و گفت: ممکن است ورزشکاران در ساعات متغیری ورزش کنند اما در ماه رمضان این زمان توصیه شده است.
وی با بیان اینکه با توجه به شیوع کرونا بهتر است در اماکن روباز و خلوت ورزش انجام شود، تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که روزهداران در این ایام بیشتر به ورزشهای سبک مانند پیاده روی و دوچرخه سواری بسنده کنند.
نظر شما