به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سلگی چهارشنبه در جلسه پیشگیری و کنترل مبارزه با ویروس کرونا عنوان کرد: با توجه به دستور العملها، دانشگاهها و کلاسهای درسی در کلیه مقاطع تحصیلی به صورت حضوری برگزار شود، رعایت فاصله گذاری، زدن ماسک و تزریق دز سوم واکسن کرونا، به کارمندان دستگاههای اجرایی، اصناف و بازاریان دانش آموزان، دانشجویان و غیره توصیه میشود.
وی با اشاره به اینکه وضعیت کرونا در شهرستان رو به صعود است، تصریح کرد: آموزش یا اقناع سازی مقابله با کرونا، تزریق دُز سوم واکسن، فاصلهگذاری و زدن ماسک در دستور کار قرار گیرد و اصحاب رسانه در راستای فرهنگسازی، اقناعسازی و پیشگیری از ابتلاء به کرونا ویروس اقدام کنند.
سرپرستی فرمانداری نهاوند در ادامه اظهار کرد: بازگشایی مساجد و مراسم ماه رمضان با توجه به وضعیت آبی شهرستان مورد توجه قرار گرفته و رعایت شیوه نامههای بهداشتی در دستور کار مساجد قرار بگیرد.
وی بیان کرد: شهرداری نهاوند در راستای ناوگان حمل و نقل شهری خود، با توجه با مصوبات ستاد مدیریت کرونا اقدام لازم از جمله زدن ماسک را در دستور کار خود قرار دهد.
سلگی گفت: نحوه فعالیت نانواییها و مراکز اغذیه فروشیها با توجه به ماه مبارک رمضان کنترل و نظارت شود.
وی در ادامه بیان کرد: فعالیت استخر و سالنهای ورزشی با توجه به وضعیت آبی شهرستان با رعایت ظرفیت و شیوه نامههای بهداشتی صورت بگیرد.
این مسئول در ادامه تصریح کرد: مصوبات ستاد کرونا لازمالاجرا هستند، تیمهای نظارتی، بازرسیهای خود را تشدید کنند و به شهروندان توصیه میشود، دز سوم کرونا را جدی گرفته و برای دریافت آن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
سرپرست فرمانداری نهاوند در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کادر بهداشت و درمان و اعضا ستاد، بر ضرورت پیگیری واکسیناسیون اقشار مردم و اصناف و کارمندانی که تاکنون نسبت به دریافت واکسن اقدام نکرده اند، تاکید کرپ.
وی در پایان، خواستار رعایت شیوه نامههای بهداشتی و زدن ماسک در مراکز و اماکن عمومی این شهرستان شد.
سرهنگ علی مختاری در ادامه گفت: علیرغم اینکه شهرستان نهاوند در وضعیت آبی کرونایی به سر میبرد، اما همچنان تست برخی افراد مثبت است و به بیمارستانها مراجعه میکنند.
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند افزود: وضعیت آبی کرونایی نشانهی پایان کرونا نیست و مردم همچنان دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند و با توجه به آمار موجود درصد ابتلاها کمتر از ۴۰ درصد نبوده است.
دبیر ستاد کرونای شهرستان نهاوند بیان کرد: مدیران باید شیوه نامههای بهداشتی را سرفصل کار خود قرار دهند.
وی گفت: با توجه به فعالیت مدارس، باشگاههای ورزشی و اماکن تفریحی عادی انگاری در رعایت پروتکلهای بهداشتی آسیب زا خواهد بود و رعایت پروتکلها از الزامات است.
گفتنی است؛ در این جلسه عنوان شد که براساس مصوبه ستاد کرونای شهرستان از یک هزار و ۸۶ کلاس درس در شهرستان، ۸۸۵ کلاس مجهز به فن شده اند.
تاکنون بیش از ۵۲ هزار نفر دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و همچنین وضعیت آبی مربوط به هفته پیش و قبل از ۱۳ فروردین است اما آمار در حال افزایش است.
در استان همدان و شهرستان نهاوند، هیچگونه آماری از سرخک گزارش نشده است.
نظر شما