۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۱۵:۱۲

رئیس دانشگاه اعلام کرد:

برنامه تحولی دانشگاه علوم توانبخشی تا پایان اردیبهشت تهیه شود

برنامه تحولی دانشگاه علوم توانبخشی تا پایان اردیبهشت تهیه شود

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از همه معاونت های دانشگاه، خواست حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه، برنامه تحول مربوط به بخش خود را تهیه کنند.

به گزاش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه در ابتدای نشست هیات رئیسه که با حضور همه اعضا برگزار شد، حلول ماه رمضان را تبریک گفت و با التماس دعا در این ماه عبادت و نیایش، گفت: ان شاالله با همکاری یکدیگر و با انرژی در کنار هم، تحول لازم را در دانشگاه ایجاد کنیم.

وی با مروری بر اهم فعالیت های مهم و سختی کار در یک سال گذشته که برغم عدم دریافت بموقع منابع و اعتبارات لازم، بخش های مهمی از برنامه ها اجرا شد، گفت: با تمام کمبود منابع، خدا را شکر جزو معدود دانشگاه هایی بودیم که مطالبات و حقوق همکاران بموقع پرداخت شد.

خانکه به خواست وزیر بهداشت برای ایجاد تحول در بخش های مختلف اشاره و دکتر «شاه محمدی» را که مسئولیت های مختلف در حوزه سلامت داشته، به عنوان مسئول دفتر تحول دانشگاه معرفی کرد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری دز ابتدای سال جدید و نامگذاری امسال، به عنوان «سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» گفت: با وجود افرادی که سابقه فعالیت در زمینه دانش بنیان را دارند، امسال فرصتی برای تمرکز بخش پژوهش بر این موضوع است.

وی افزود: اساتید و دانشجویان بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی روی این موضوع فعال شوند و همه کمک کنند تا دانشگاه به شکوفایی برسد. تاسیس دو پژوهشکده سلامت اجتماعی و سیاستگذاری توانبخشی در برنامه امسال معاونت پژوهشی قرار داد.

خانکه انتظار از بخش آموزش را تحول همه جانبه ذکر کرد و گفت: دانشجویان دکتری باید فعالیت بیشتری داشته باشند، اعضای هیات علمی حضور بیشتری در مراکز داشته و ارتباط بسیار خوب با دانشجویان داشته باشند، مدیران گروه های آموزشی به دانشجویان ساکن در خوابگاه ها سرکشی کنند و با آنان ارتباط برقرار کنند، و اساتید با تجربه، هدایت کارهای پژوهشی را بعهده بگیرند.

وی افزود: گروه مدیریتی از نمایندگان معاونت آموزش و دکتر حسینی برای جذب هیات علمی تشکیل شود و این موضوع را آغاز کنند، ضمن آنکه رشته های بین رشته ای و دوره هایی جهت بهره گیری از امکانات آموزشی در پژوهش و پژوهشی در آموزش تعریف شود.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در خصوص انتظارات از معاونت دانشجویی، اظهار داشت: باید راهکارهای مشارکت بیشتر دانشجویان در امور دانشگاه اندیشیده شود و در سال جدید، تبدیل خوابگاه امام حسین (ع) به خوابگاه متاهلین پیگیری و اجرا شود.

در ادامه این نشست دکتر مسعود فلاحی خشکناب معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاکید مقام معظم رهبری بر گسترش فعالیت های دانش بنیان را یادآور شد و گفت: در تعطیلات نوروزی، برنامه ای را تدوین کردیم تا با شروع بکار دانشگاه توسط مدیران زیرمجموعه تکمیل شود.

فلاحی افزود: آنچه در این برنامه مورد توجه قرار گرفته، لازمه تحول نه فقط در ادغام آموزش با درمان و حضور بیشتر اساتید در مراکز درمانی است، بلکه شرط ایجاد تحول، ادغام سه حوزه آموزش، درمان و پژوهش و انتقال اطلاعات آموزش و درمان به پژوهش است.

وی افزود: تحقیقات در مرکز روانپزشکی رازی گسترش می یابد، ضمن آنکه در زمینه کمیت مراکز تحقیقات باید از طریق جذب هیات علمی برای تقویت این مراکز اقدام شود و برای ارتقای کیفیت مراکز تحقیقاتی، نسبت به تقویت بنیه علمی و تخصصی و همچنین توانمندی اجرایی هیات علمی اقدام خواهیم کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم توانبخشی خاطرنشان کرد: طی روزهای اخیر، با معاونت تحقیقات وزارت بهداشت و مدیران زیرمجموعه این معاونت صحبت شده است و برای اجرای برنامه ها، از حمایت وزارت بهداشت استفاده خواهیم کرد.

در ادامه، دکتر محمدرضا خدایی اردکانی مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم توانبخشی پیشنهاد تاسیس مرکز یا پژوهشکده ای متشکل از مراکز سایکوز، اعتیاد و علوم رفتاری را داد، ضمن آنکه ارائه خدمات نوین روانپزشکی مانند روانپزشکی سالمندان و همکاری گروه های مختلف تخصصی با گروه روانپزشکی دانشگاه، را پیشنهاد داد.

دکتر سعید خانجانی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم توانبخشی در ادامه این نشست خاطرنشان کرد: دو هفته قبل از عید نوروز، پاکسازی و نظافت خوابگاه ها و تامین برخی اقلام جهت پذیرش دانشجویان جدید در خوابگاه ها انجام شده است.

وی گفت: آخرین آمار دانشجویان پذیرش شده تا روز ۱۴ فروردین ماه، ۲۰۰ نفر بوده است که با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و ابلاغ وزارت بهداشت برای حضور دانشجویان در کلاس های درس، تعداد دانشجویان ساکن در خوابگاه ها نیز تا ۷۰۰ نفر افزایش خواهند یافت.

خانجانی گفت: در مرحله اول دانشجویان اولویت دار از سه مقطع تحصیلی در خوابگاه ها پذیرش می شوند و در مرحله بعد، ظرفیت های خالی خوابگاه ها به دانشجویانی که فقط اجرای پایان نامه را از امور تحصیلی خود دارند، اختصاص می یابد تا از یک تا سه ماه فرصت اقامت در خوابگاه استفاده کرده و تا پایان تابستان، مرحله ارائه پایان نامه را به اتمام برسانند.

در ادامه، دکتر سیدعلی حسینی، دکتر حسن شاکری و دکتر ابراهیم موسوی پیشنهاداتی در ارتباط با «برنامه تحول دانشگاه، نامگذاری سال جاری، تدوین برنامه تولید دانش بنیان با همکاری گروه های تخصصی، استمرار آموزش مجازی در کنار آموزش حضوری، آمادگی در وضعیت بحرانی، تامین خوابگاه متاهلین و گسترش پایگاه های سلامت روان در سطح شهر تهران» را ارائه دادند.

حجت الاسلام والمسلمین افشاری مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی نیز تشکیل قرارگاهی را از نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت علوم را برای تعاملات بهتر و بیشتر با یکدیگر در جهت رفع مشکلات کشور پیشنهاد داد و افزود: می توان در تعاملات مستقیم با دیگر دانشگاه ها در زمینه های مختلف بویژه توانبخشی، فعالیت های خوبی را داشت.

کد خبر 5460804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha