پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲

فرماندار شهرستان چگنی:

نگرانی از تخریب زیست‌محیطی معادن سنگ «چگنی»/ قوانین رعایت شود

نگرانی از تخریب زیست‌محیطی معادن سنگ «چگنی»/ قوانین رعایت شود

خرم‌آباد- فرماندار شهرستان چگنی با ابراز نگرانی از تخریب زیست‌محیطی برخی معادن سنگ این شهرستان، تأکید کرد: باید قوانین و مقررات به‌طور کامل رعایت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین بازگیر عصر جمعه در جلسه شورای اداری با موضوع تخریب زیست محیطی در حوزه معادن سنگ شهرستان چگنی گفت: در فعالیت‌های معدنی باید محدودیت‌های زیست محیطی و منابع طبیعی و عدم تعرض به پهنه‌های تاریخی و میراث فرهنگی و منابع آبی مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: باید از فعالیت‌هایی که به این حوزه زیان می‌رساند به طور جدی جلوگیری شده و مسئولان استانی و شهرستانی نیز رعایت این موارد را پیگیری و نظارت کنند.

فرماندار شهرستان چگنی با اشاره به اینکه قدردان حضور فعالان اقتصادی و صاحبان معادن در شهرستان چگنی هستیم، افزود: اما در برداشت‌های معدنی باید موارد قانونی و مقررات به طور کامل رعایت شود.

بازگیر بیان کرد: معادن چگنی ثروت خدادادی و امانت الهی و عنایات خداوند به این منطقه است و باید به گونه‌ای مورد بهره‌برداری و استفاده قرار گیرد که برای آیندگان و نسل‌های بعدی نیز حفظ و حراست شود

وی افزود: معادن سنگ از نظر اکتشاف، استخراج، فرآوری و صادرات نقش مهم و اثر گذاری در تحقق جهش تولید دارد.

فرماندار شهرستان چگنی شناخت کامل مشکلات و موانع توسعه معدنی شهرستان را بسیار راهگشا در مسیر توسعه معادن و صنایع معدنی دانست و بر ضرورت پیگیری و رفع مسائل مشکلات معادن فعال در شهرستان تاکید کرد.

وی یادآور شد: انتظار می‌رود صاحبان معادن سنگ شهرستان چگنی طبق قوانین و مقررات حقوق مردم منطقه را رعایت کنند.

بنابراین گزارش، این جلسه به ریاست فرماندار و با حضور مدیر کل بازرسی و شکایات استانداری لرستان، مدیر کل امور اقتصادی استانداری، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان، رئیس سازمان صمت لرستان، مدیر کل شهرک‌های صنعتی لرستان و سایر مدیران شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

کد خبر 5462222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha