به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام جواد اسماعیلنیا اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در سفری به قم، حوزه علمیه خواهران را پدیده عظیم و مبارکی دانستند و از آن با عنوان آبروی انقلاب یاد کردند که این تعبیر رهبری سبب شد دلسوزان نظام بیش از پیش به دنبال توسعه مدارس حوزه علمیه خواهران در کشور باشند.
وی افزود: در کنار دانشگاه ها و حوزههای برادران در سطح کشور بالغ بر ۵۰۰ حوزه علمیه خواهران داریم که به فعالیت علمی، فرهنگی، پژوهشی و تبلیغی مشغول هستد و ۱۵ حوزه خواهران نیز در هرمزگان فعال هستند که ۱۳ واحد مستقل و ۲ واحد نیز به صورت شعبه هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان گفت: در حال حاضر بالغ بر هزار طلبه خانم در مدارس علمیه استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند و تاکنون در این مدارس به همین میزان فارغ التحصیل نیز داشتهایم که امر مهم نشر معارف اسلامی و انقلاب، جهاد تبیین و تشریح دستاوردهای انقلاب و نظام را پیگیری میکنند.
وی با اشاره به کمبودهای زیرساختی و مشکل تامین مدارس اختصاصی برای حوزههای علمیه خواهران و تلاش برای جبران کمبودها و رفع این مشکل از طریق کمک مسئولان استان و کمک خیران تصریح کرد: ما در استان در ۱۱ مدرسه علمیه مختص خواهران تا مقطع کارشناسی و سطح دوم حوزوی تعلیم داریم، و در سطح سوم و کارشناسی ارشد نیز در مدرسه علمیه بندرعباس رشتههای فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآنی پذیرش خواهیم داشت و به دنبال این هستیم با اخذ مجوز از مرکز رشتههای مختلف سطح سوم را در استان هرمزگان راه اندازی کنیم.
وی ادامه داد: یکی از اهداف و چشم اندازهای ما برای سال جاری اخذ مجوز برای راه اندازی سطح چهارم حوزوی ویژه خواهران در استان هرمزگان است تا طلاب گرامی بتوانند تحصیلات عالیه خود در تکمیل کنند.
اسماعیل نیا با اشاره به آغاز ثبت نام علاقمندان برای پذیرش در مدارس علمیه خواهران گفت: ثبت نام از علاقهمندان از ۱۵ فروردین تا ۳۱ اردیبهشت سال جاری ادامه دارد همچنین آزمون پذیرش نیز ۱۷ تیرماه برگزار و پس از اعلام نتایج از افراد برگزیده مصاحبه علمی شده و در نهایت ثبت نام آغاز سال تحصیلی جدید را داریم.
وی افزود: طلاب در سطح دوم (کارشناسی) با دو مدرک دیپلم و سیکل (معادل پایان دوره اول متوسطه) میتوانند ثبت نام کنند و بعد از پذیرش نیز میتوانند برای از واحدهای تحصیلی خود را به صورت غیر حضوری بگذرانند.
مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به اینکه ظرفیت جذب طلبه در سال تحصیلی جدید ۷۵۰ نفر است گفت: در سطح سوم نیز طلاب میتوانند تمام واحدها را به صورت غیرحضوری بگذرانند، حداکثر سن پذیرش ما برای مقطع سطح دوم چهل سال خواهد بود.
وی اظهار داشت: به لحاظ مدرک دریافتی نیز، مدرک صادر شده از سوی حوزه با مدارک دانشگاهی هیچ تفاوتی در زمینه جذب و استخدام نخواهد داشت و بر خلاف تصور، طلاب با توجه به آموزشهای تخصصی که خواهند دید به نسبت دانشجویان دانشگاهی زودتر وارد فضای کار خواهند شد.
اسماعیل نیا گفت: به طور مثال بالغ بر ۲۵۶ نفر از طلاب حوزه علمیه خواهران پس از پایان تحصیل به در آموزش و پرورش جذب شدند و یا بسیاری از طلاب نیز در زمینه مشاوره، مربی تربیتی، نویسندگی و تالیف، پژوهش و غیره در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به سطح علمی بسیار خوب طلاب خواهر در استان هرمزگان و کسب نتایج قابل تحسین در همایش های بین المللی از جمله همایش بین المللی گام دوم انقلاب، همایش بین المللی بانوی مهر و همایش بین المللی اربعین ادامه داد: حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سطح کشوری پیشگام بوده و یکی از موفق ترین حوزههای کشور به شمار میرود، این حوزه همچنین به تألیف کتاب در خصوص معرفی شهدای استان نیز روی آورده و تاکنون بالغ بر ۱۰ جلد کتاب از شهدای شاخص استان تالیف و منتشر کرده است.
نظر شما