به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام اسماعیل صادقینیارکی به همراه دادستان مرکز استان و معاون قضایی در بازدید از پیش اعلام نشده از مرکز مراقبت الکترونیکی زندانیان از اجرای طرح پابند الکترونیکی در استان خبر داد و افزود: با تشخیص و تصمیم دادگاه، همچنین در صورت رضایت محکوم، اجرای حکم حبس خانگی در محدوده مکانی مشخص با استفاده از پابند الکترونیکی مذکور و تجهیزات مرتبط آن، ممکن میشود.
وی تصریح کرد: سیاست حبسزدایی از برنامههای مهم دستگاه قضایی است و در استان ۱۸۴ زندانی با نصب پابند الکترونیکی در محدوده مشخص، مدت حبس خود را میگذرانند و دستگاه قضایی تلاش خود را بر کاهش جمعیت کیفری زندانیان انجام خواهد داد.
رئیسکل دادگستری استان زنجان در تشریح فواید استفاده از طرح پابندهای الکترونیکی، اظهار کرد: با نصب پابند بر پای زندانیان، آنها میتوانند زندگی عادی داشته باشند و در صورت خروج زندانی از محدوده تعریف شده بلافاصله توسط عوامل مراقبتی اخطارهای لازم داده میشود.
نیارکی خاطرنشان کرد: از ویژگیهای اجرای طرح پابند الکترونیکی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و صرفهجویی در هزینه است؛ چراکه ماندن افراد در زندان مشکلات خاص خود را دارد و این طرح با یک کار کارشناسی شده در حال اجرا است.
نظر شما