علیمحمد عبدلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برابر نتایج ارزشیابی و ممیزی نهایی به عمل آمده توسط مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد حائز شرایط پذیرش بیماران بین الملل شد.
وی ادامه داد: از این پس بیماران خارج از کشور می توانند نسبت به اخذ گواهی های درمانی بین المللی و ثبت بین المللی نتایج درمانی خود اقدام کنند.
عبدلی با اشاره به زیر ساخت های لازم برای دریافت گواهی پذیرش بیماران بین الملل افزود: توسعه فضای فیزیکی شامل ساخت اتاق بستری و استراحت بیماران بین الملل، تشکیل پرونده بیماران به سه زبان انگلیسی، فارسی و عربی، سه زبانه شدن تابلوها و راه اندازی سایت به سه زبان از سری اقدامات انجام شده در پژوهشکده است.
وی با اشاره به مراجعه سالانه ۱۲ هزار زوج به این پژوهشکده اظهار داشت: چند سالی است که پژوهشکده طب تولید مثل یزد به عنوان قطب علمی کشور در درمان ناباروری شناخته شده به طوری که ۹۰ درصد مراجعه کنندگان از خارج از استان، سه درصد مراجعه کنندگان بومی و بقیه از خارج از کشور، این مرکز را برای درمان انتخاب می کنند.
معاون پژوهشکده علوم تولیدمثل یزد تاکید کرد: خوشبختانه ۳۰ درصد زوجهای ناباروری که به پژوهشکده طب تولید مثل یزد مراجعه میکنند، درمان میشوند و ناباروری آنها، به تولد نوزاد منتهی میشود که این آمار، آمار بسیار خوبی است.
عبدلی با اشاره به اهمیت ادامه دادن روند درمان گفت: زوج های نابارور در هر دوره درمان ۲۵ درصد شانس موفقیت دارند و با چند دوره مراجعه صاحب فرزند می شوند.
وی عنوان کرد: فعالیت این پژوهشکده به درمان ختم نمی شود و پژوهش پژوهشگران یزدی در زمینه های ژنتیک، سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مطابق با استانداردهای روز دنیا در حال انجام است.
نظر شما