به گزارش خبرنگار مهر، این روزها مسئولان سپک تاکرا ایران میزبان «حلیم بن قادر» رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا و دبیر کل فدراسیون جهانی هستند، آنها دو روز پیش با حضور در محل کمیته ملی المپیک با سیدرضا صالحی امیری رئیس این کمیته دیدار داشتند و امروز (دوشنبه) هم ملاقاتی با سید حمید سجادی وزیر ورزش برگزار خواهند کرد.
اتفاقا سپک تاکرا که ورزشکارانش برای نخستین بار در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ اندونزی شرکت داشتند یکی از ۳۱ رشته مصوب برای اعزام به بازی های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو هم هست. ملی پوشان این رشته در جاکارتا تا یک قدمی کسب مدال پیش رفتند اما در نهایت با کسب عنوان پنجم به کار خود پایان دادند (سپک تاکرا عنوان سوم مشترک دارد)، مسئولان و مربیان ایرانی این رشته اما امیدوارند سپک تاکرا دست پُر از دومین حضور آسیایی خارج شود اگرچه رسیدن به این مهم حمایت های گستره ای را می طلبد.
به نظر می رسد دعوت از «حلیم بن قادر» و میزبانی چند روزه از وی هم در همین راستا انجام شده است، اینکه به واسطه برخی رایزنی ها با حضور مسئولان ارشد ورزش کشور، نظر مساعد مدیران آسیایی سپک تاکرا به منظور حمایت و پشتیبانی بیشتر از این رشته و توسعه آن در ایران جلب شود تا اینگونه مسیر دستیابی به مدال در هانگژو هم هموارتر شود.
محمد علیپور رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی که ریاست کنفدراسیون سپک تاکرا در منطقه آسیای میانه و غرب آسیا را بر عهده دارد در گفتگو با خبرنگار مهر در این زمینه گفت: فدراسیون انجمن های ورزشی متشکل از ۲۷ انجمن است و ۷۰ رشته ورزشی را پوشش می دهد. سپک تاکرا یکی از مهمترین و فعال ترین این رشته هاست که در مسیر توسعه و پیشرفت خوبی قرار گرفته است. ورزشکاران این رشته دو سال پیش در بازی های ساحلی تایلند صاحب مدال شدند. در بازی های آسیایی دوره قبل هم نزدیک به مدال حرکت کردند. ضمن اینکه در این رشته و در حال حاضر صاحب ۷ - ۶ کرسی بین المللی هستیم.
وی با تاکید بر اینکه ارتباط با مسئولان آسیایی و جهانی در ورزش اهمیت زیادی دارد، خاطرنشان کرد: به همین جهت از رئیس کنفدارسیون سپک تاکرای آسیا که در فدراسیون جهانی هم متصدی دبیرکلی است دعوت کرده ایم تا با حضور در ایران از نزدیک در جریان شرایط این رشته در کشورمان و امکاناتش قرار بگیرد. در عین حال رایزنی هایی خواهیم داشت تا بتوانیم در مورد چگونگی حضور در میادین بین المللی و بهره مندی بیشتر از تجهیزات و امکانات به روز از حمایت مسئولان آسیایی و جهانی برخوردار باشیم.
رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی که عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک هم هست به دیدار «حلیم بن قادر» با رئیس این کمیته اشاره کرد و گفت: شخصا به عنوان رئیس آسیای میانه و غرب آسیا در جهت گرایش و ورود بیشتر کشورهای این دو زون به سپک تاکرا فعالیت های زیادی انجام می دهم اما در کشور خودمان با مشکل تجهیزات مواجه هستیم. تجهیزات، ملزومات و امکانات جانبی این رشته در کشورمان تولید نمی شود. در نشست برگزار شده بر حمایت های لازم در این زمینه تاکید شد. همین حمایت برای در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات به مدال آوری در هانگژو کمک می کند.
رئیس کنفدراسیون سپک تاکرا آسیای میانه و غرب آسیا با تاکید بر اینکه دنیای ورزش دنیای ارتباطات و ورابط بین الملل است، تصریح کرد: حداقل بهره ای که می توان از این تعاملات داشت عدم تضییع حق ورزش کشور است. امروز خیلی از کشورها رشد و گسترش خود در برخی رشته ها و حتی مدال آوری در آنها را مدیون ارتباطاتشان با مقامات قاره ای و جهانی همان رشته هستند. در نتیجه همین تعاملات است که می توانیم در جهت توسعه رشته موردنظر و ارتقای سطح دانش مربیان و داوران گام های اساسی برداشت.
علیپور تاکید کرد: مدال آوری در بازی های آسیایی هانگژو برایمان اهمیت دارد ضمن اینکه به دنبال افزایش کرسی های بین المللی و توسعه تجهیزات و امکانات داخلی این رشته در کشورمان هستیم. این سه هدف عمده ای بود که به خاطر آن پیگیر سفر رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا و دبیر کل فدراسیون جهانی به ایران بودیم. خوشبختانه رایزنی های انجام شده دراین سفر هم رضایت بخش بود.
رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی با تاکید بر اینکه طبق مصوبه ستاد عالی و کمیته ملی المپیک، سپک تاکرا در بخش مردان به بازی های آسیایی ۲۰۲۲ اعزام می شود، گفت: البته در بخش بانوان هم پتانسیل لازم برای اعزام را داریم اما فعلا فقط با حضور تیم مردان موافقت شده است.
علیپور با یادآوری اینکه ۴۵ روز پیش از بازیهای آسیایی کشور تایلند میزبان مسابقات جام جهانی سپک تاکرا است، گفت: حتما در این رقابت ها هم شرکت می کنیم. همین حضور به چگونگی شرکت در بازی های آسیایی و کمک به مدال آوری کمک می کند ضمن اینکه قرار است چند هفته ای در تایلند و زیرنظر مربیان این کشور اردوی آماده سازی داشته باشیم.
نظر شما