به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، دبیر شورای عالی برنامه ریزی در نشست با مسئولان شهرستان ساوه در دانشکده علوم پزشکی ساوه، اظهار داشت: برنامه عدالت، تعالی و بهره وری در وزارت بهداشت تصویب و به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شده است.
وی تاکید کرد: کارآفرینی در دانشگاه های علوم پزشکی و ارتقای کیفیت آموزشی از رویکردهای مهم در طرح تعالی و بهره وری است.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور عنوان کرد: دانشگاه ها و دانشکده ها باید نیازها را بررسی و پاسخگویی اجتماعی در مقابل مطالبات مردم داشته و برای حل مشکلات و برطرف کردن مطالبات مردم برنامه ریزی کنند.
وی با بیان اینکه طی سال های قبل بهره وری در آموزش بسیار پایین بوده، اقتصاد آموزش را امری مهم دانست و ادامه داد: وقتی دانشگاهی تاسیس می شود، تنها داشتن دانشجو یا رشته ملاک نیست، بلکه باید به دنبال اشتغال زایی و رفع مشکلات باشد، در غیر این صورت هزینه اضافی برای سیستم است.
حسن زاده کارآفرینی را موضوعی مهم و قابل توجه در دانشگاه های علوم پزشکی دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال باید تلاش ها و جهت حرکت به سمت کسب و کار دانش بنیان تقویت شود که لازمه آن ارتقا کیفیت آموزشی ست.
وی با بیان اینکه آموزش و اقتصاد دو مقوله مهم بوده که نیاز به برنامه ریزی مدون دارند، گفت: رشته های گروه پزشکی و دندانپزشکی عموما هزینه بر هستند و فضاهای استیجاری برای تحصیل دانشجویان مناسب نیست، لذا دانشکده هایی که خواستار استقرار این رشته ها هستند باید زیرساخت های قوی و استانداردی داشته باشند.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی کشور خاطرنشان کرد: تجهیزات پزشکی نیز به مراتب پرهزینه تر از اماکن پزشکی خواهد، بود لذا نیاز است خیّران در ساوه در کنار ایجاد اماکن پزشکی، برای تهیه تجهیزات نیز کمک حال این مجموعه باشند.
وی گفت: نزدیکی ساوه به پایتخت نیز می تواند به عنوان مزیتی برای جذب اعضای هیات علمی باشد، اما یکی از ملزومات ارتقای دانشکده به دانشگاه، استقلال دانشکده ها در حوزه های مختلف است.
نظر شما