۷ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۰۰

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور؛

ضرورت تعریف پروژه های تحقیقاتی برای استفاده از انرژی گسل ها

ضرورت تعریف پروژه های تحقیقاتی برای استفاده از انرژی گسل ها

رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ضروری است پروژه های تحقیقاتی برای استفاده از انرژی گسل ها تعریف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی امروز در مراسم رونمایی از سامانه نیاز سنجی در سوانح طبیعی که در محل پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله برگزار شد، عنوان کرد: ما زلزله را به عنوان یک بلایای طبیعی می دانیم اما بهتر است پروژه‌های تحقیقاتی را تعریف کنیم که از انرژی گسل‌ها در مسیر خودش بهره ببریم که در این صورت تبدیل به نعمت می شود.

وی خطاب به محققان پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله گفت: محققان این پژوهشگاه می‌توانند پروژه‌های زیادی در این زمینه‌ها طراحی کنند زیرا ظرفیت ما در جمهوری اسلامی ایران در پژوهشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی بالاست و می‌توانند در زمینه ارائه اطلاعات به سایر کشورها نیز پیشقدم شوند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ما می‌توانیم با کسب اطلاعات لازم و ارائه آن به سایر کشورها پیشقدم و تبدیل به هاب منطقه در ارائه اطلاعات شویم.

وی با تاکید بر اینکه لازم است شاخص‌های لازم را برای کسب اطلاعات مساکن، اماکن که متعلق به ایرانی هاست در زمینه زلزله و سواحل طبیعی به دست آوریم، گفت: این گونه می‌توانیم ایمنی و اعتماد را فراهم کنیم.

به گفته وی در این راستا می‌توانیم از پتانسیل پژوهشگاه زلزله استفاده کنیم تا سرمایه‌های ملی در برابر حوادث حفظ شود.

به گفته وی، آن چیزی که در مدیریت بحران کشور مطرح می‌شود این است که باید ساز و کاری تعریف کنیم که در ارزیابی خسارات بتوانیم خدمات مناسب و در خور شأن مردم را ارائه دهیم اگر بتوانیم میزان خسارات را استعلام کنیم بعد از سوانح طبیعی بسیاری از کارها به خوبی پیش می‌رود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه کشور ما رنگین کمانی از گسل هاست، گفت: ما باید توان خود را به کار بگیریم که از این موهبت الهی بهره ببریم.

وی افزود: گسل‌ها خطرناک هستند اگر بتوانیم از علوم مختلف برای استفاده از انرژی این گسل‌ها استفاده کنیم و پروژه‌های مختلفی در این زمینه تعریف کنیم بسیاری از ابهامات در خصوص چنین سوانح طبیعی رفع می شود.

نامی تاکید کرد: لازم است گسل‌های پیوسته ای که با سایر کشورهای همسایه به صورت مشترک داریم مورد بررسی قرار گیرند. زیرا آنها می‌توانند خطراتی را برای کشورمان داشته باشند و ضروری است اطلاعاتی در خصوص این گسل‌ها کسب شود.

نامی به وضعیت ریزگرد در کشور اشاره کرد گفت: ۸ کانون ریزگرد در کشورهای عراق، سوریه، عربستان و اردن در اطراف کشور داریم ولی ۸۵ درصد ریزگردهای کشور از سمت عراق به کشور می‌رسد.

وی با تاکید بر تقویت ناوگان‌های هوایی گفت: در این مسیر هم علم می‌تواند تأثیرگذار باشد زیرا باید سرمایه مردم حفظ شود.

نامی با تاکید بر اینکه پژوهشگاه زلزله می‌تواند در حوزه پیشگیری به خوبی عمل کند، گفت: در این صورت اگر سوانح طبیعی رخ دهد می‌توانیم قبل از چنین اتفاقاتی ساخت و سازها را محکم و مقاوم پیش ببریم.

کد خبر 5476676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha